Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Over ons

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger verzorgt al geruime tijd uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Wij staan u terzijde bij het maken van een goede keuze voor de invulling van de uitvaart en het verwerken van het verlies van een dierbare.

In ons haastige leven staan wij zelden stil bij een overlijden. Maar als een overlijden komt, moet er ineens veel geregeld worden. Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger heeft veel ervaring en expertise op het gebied van uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Wij vinden het belangrijk om u en uw nabestaanden te ondersteunen in een moeilijke periode. De manier waarop wij te werk gaan, hangt af van de voorkeur van de nabestaanden of de wensen van de overledene. Wij staan u graag bij in het maken van een keuze die bij u past.

Onze medewerkers

Jaco Steijn is als directeur en uitvaartleider in principe uw eerste aanspreekpunt. Rondom de uitvaart neemt hij u veel zorg uit handen. Hij wordt sinds augustus 2018 fulltime bijgestaan door de ervaren uitvaartleider Leo Jonker. Zij worden ondersteund door een team van medewerkers. Gedreven vanuit een hart voor de medemens zijn zij betrokken bij de uitvoering en laatste verzorging van de begrafenis of crematie. Het vaste dragersteam is goed op elkaar ingewerkt. Het ‘op de schouder’ dragen behoort ook tot de mogelijkheden.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger is al decennia lang een begrip op Schouwen-Duiveland en omstreken. Door de overname door Jaco Steijn van Uitvaartzorg De Vlieger in 2016 is er veel nieuwe kennis en ervaring in het bedrijf gekomen. De jarenlange expertise binnen het bedrijf komt nog dagelijks van pas. Samen met ervaren medewerkers werkt hij voortdurend aan de ontwikkeling van professionaliteit en nauwe betrokkenheid op het afscheidsproces. Respect voor de wensen van de nabestaanden staat daarbij hoog in het vaandel.

JACO STEIJN
Directeur/Uitvaartleider RU
LEO JONKER
Uitvaartleider RU
LENY DOOGE - VAN DER MAAS
Verzorgster/Algemeen medewerkster
SARINE – LENY – JACOMIEN
De verzorgsters
Meer informatie?

Gratis wilsbeschikking

Voorkom onduidelijkheid
Zet uw wensen in alle rust op papier.
Vraag hier kosteloos aan.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
Studio Arie van der Meer