Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

CondoleanceregisterGerard de Wit

20 januari 1952 - 24 juli 2016

Zoveel soorten van verdriet, ik noem ze niet.
Maar één, het afstand doen en scheiden.
En niet het snijden doet zo’n pijn, maar het afgesneden zijn.

Deel
Rouwkaart
Uitvaartinfo

Schrijf een bericht

Berichten

Zo trots jou als mijn vader te hebben. Zoveel liefde. Je leeft voor altijd in mijn hart papa. Ik hou van jou.
Lesley-Ann de Wit
27 juli 2016
Gerard! Oude vriend! Een mooi herinnering aan oude tijden met het proefen van mooie wijnen! Rust in vrede vriend! Je zal altijd in mijn gedachten blijven! Eros Marazzi
Eros Marazzi
27 juli 2016
Ik heb vanuit mijn oude werk mooie herinneringen aan Gerard. De heerlijke wijnproefavonden staan in mijn geheugen gegrift. Rust zacht Gerard.
Jos van Prooijen
27 juli 2016
Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst voor nu en de komende tijd
Paula deurloo
27 juli 2016
Gerard! Toen ik 14 jaar was ben ik begonnen met werken bij jouw Sailor's Inn. Jij en Ronic hebben me liefdevol in jullie Sailor’s Inn-familie opgenomen. Wat een leuke en mooie tijd heb ik daar beleefd en veel geleerd. Door jou heb ik zelfs mijn eerste sterrenrestaurant mogen ervaren, samen met Ronic en jou (bubbels vooraf en heerlijk eten). Als het wat laat werd met werken achter de bar belde je altijd mijn ouders op dat ik eraan kwam met de fiets zodat zij me tegemoet konden fietsen. Mee naar de ISPC in Breda en dan gauw terug naar de zaak. Een aantal jaren geleden kwam ik je tegen en toen hebben we die tijd nog even opgehaald. Ik zal je nooit vergeten. Dank je wel voor de mooie tijd en ervaringen. Ik wens Lesley-Ann, Vincent, Sjannie, Arno en Ronic heel veel sterkte met dit verlies.
Kirsten van Zijp- van den Houten
27 juli 2016
Gecondoleerd en sterkte voor jullie allemaal.
Els van der Have
27 juli 2016
Gerard de Wit, Saint Vincent wijnen, de weg van alle vlees. Veel te vroeg.... Je had qua leeftijd onze vader en grootvader kunnen zijn. Wat reed je veel over het industrieterrein. Misschien wel moe van al die jaren keihard werken. Of moedeloos van je lot. Je teerde weg. Je toonde eenzaam, verlaten en teruggetrokken. Hoewel je geen verkeerd woord had over anderen. Jij rooms. Wij protestants. Geen enkel probleem. Je getuigde van je geloof. Een ongelofelijk goeie kerel. We hadden een klik. Wij veel stress en te weinig tijd. Jij misschien wel noodgedwongen te veel tijd en te weinig stress. Je bent er niet meer! We willen je graag op deze manier de laatste eer te bewijzen o.a. ook via facebook. Een medium wat je totaal vreemd was. Je vroeg ons naast je standaard reclamewerk o.a. in je eenvoud facturen te scannen en naar het buitenland te mailen. Je wist bijna niet wat scannen en mailen was...... Dan nam je een flesje mee als dank en genoot van de korte gezellige gesprekken. Je was niet alleen klant....... We hebben spijt je niet meer op te zoeken, (hadden we al toen je nog leefde.) 't was altijd al gezellig. Waarom heb we je niet meer opgezocht. Gelukkig die keren dat we dat wel deden. Je had het moeilijk. Waarom ben je nooit over je mooie bescheidenheid heen gestapt en heb je zelf niet gevraagd om veel meer op vrijdag nog eens wat te drinken of wat dan ook? Je liet het altijd over aan ons. Jammer dat we dat te laat goed hebben begrepen. We hebben hoop voor deze trouwe ziel. Hoewel je geen familie, geen vriend maar een 'slechts' een zeer gewaardeerde passant was, moesten wij ook even slikken. Misschien was je inmiddels wel een vriend. Die grijze VW bus, misschien wel 100x per dag, de bescheidenheid, je speciale sympathie voor onze jongste broertjes die je 'de daltons' noemde, etc. gaan we we zeker missen....... Arie en Dick van der Meer
Arie en Dick (jr.) van der Meer - Van der Meer Reclameatelier
27 juli 2016
Gecondoleerd
Emily holtkamp-van veldhuizen
27 juli 2016
Gerard.. Net als Kirsten heb ook ik (een seizoen) bij The Sailors Inn gewerkt, waar ik jou en Ronic heb leren kennen. Na dat seizoen scheidden onze wegen zich. Tot we vorige week een wijnorder bij jou af moesten leveren. We kregen je telefonisch niet meer te pakken en nu is duidelijk waarom. Ik heb begrepen dat je aardse leven de laatste tijd niet is geweest hoe je het een ander toewenst. In de tijd waaruit ik je kende was je ook bezig met andere energieën dan de voor iedereen tastbare. Voor jou hoop ik dat dat je nu rust hebt en misschien die energie hebt gevonden.
Moniek Berkhout
27 juli 2016
Ik wens Lesley Ann , Vincent en familie heel veel sterkte met dit grote verlies.
Yolanda Krepel
27 juli 2016
Veel sterkte!
Sjanie Bal
27 juli 2016
Veel sterkte, Ronic, voor jou, Lesley-Ann en Vincent en familie.
Yvonne Laport
27 juli 2016
Heel veel sterkte met dit grote verlies, voor jullie een liefdevolle man en vader en voor vele een groot gemis. Een lieve groet van een oud werkneemster.
Dyane Scheepers
27 juli 2016
Lieve Gerard, Jij bent een waardevolle vriend voor me geweest. Wat hebben wij de afgelopen 7 jaar veel besproken en kunnen delen. Het was niet altijd even makkelijk, maar hebben elkaar enorm kunnen steunen. Jouw problemen, jouw liefdes, jouw kinderen, het waren onderwerpen die steeds weer ter sprake kwamen. Wat hebben we elkaar veel gebeld. Al was het maar om recepten te vragen, jij kon immers zo heerlijk koken. Daar kon je geen genoeg van krijgen. Op spiritueel vlak konden we ook enorm filesoferen. Onze vrije geesten noemden we dat. Daar zit wel een kern van waarheid in, niet iedereen begreep dit, maar wij begrepen elkaar wel. Jouw laatste jaren waren eenzaam, je voelde gemis en je had grote zorgen. Veel verantwoordelijkheid naar/voor je kinderen en voor Ronic, die nog recht had op het e.e.a. Je kon zo moeilijk Loslaten. Ik ben blij en dankbaar dat ik je heb leren kennen, je bent/was een geweldige vriend. Ik hoop dat Ronic en jullie kinderen met dit grote verlies kunnen leven. Ik weet dat je enorm veel van hen hield. Liefs in de hemel. Marijke
Marijke
27 juli 2016
Gecondoleerd met het verlies van Gerard en veel sterkte voor nu en later
Jeannette van Swaay
27 juli 2016
Heel veel sterkte in de verwerking van het verlies van jullie vader ❤
Marianne en Theo
27 juli 2016
De vele goede en fijne herinneringen aan de tijden dat we met de vaste club vaak een bezoek aan de The Sailors Inn brachten en een super gezellige huwelijksdag hebben een prominente plek in mijn memoires. Je was een Bourgondiër, een mens met een gouden hart. Dank Gerard voor die prachtige periode.
Jur
Lieve Gerard, ik zal je missen!! Onze leuke gesprekken, de lekkere harinkjes, ijsjes en de zalige wijn die je bracht. Ik heb veel van je geleerd qua sigaren en ondernemen. Bedankt voor alles! Ik wens Lesley Ann, Vincent en familie heel veel sterkte met dit grote verlies.
Eyleen
27 juli 2016
Lieve Gerard, onze verbinding begon 30 jaar geleden, toen ik als jong meisje meeging met mijn vriendje om te kijken waar hij werkte. Vanaf toen werden The Sailor's Inn, jij, Ronic en de mensen die er werkten 11 jaar lang een belangrijk onderdeel van mijn leven wat ik tot op de dag van vandaag nog voel en waardeer. De man die ik leerde kennen was liefdevol, een rots, had een duidelijke visie, was trots, heel trouw, kon vergeven, spiritueel, complex en kon het zichzelf ( en daardoor soms ook anderen ) moeilijk maken. Ik hield van jouw liefdevolle, vergevende en spirituele kant, jij was mijn rots die ik niet had. Ik was de rebelse jonge vrouw die zich niets liet vertellen en jij wilde mij sturen, zoals alle vaders doen. Keer op keer ging ik weer weg of deed ik iets wat jou teleurstelde en iedere keer vergaf jij mij weer, ondanks bezwaren van degene die het dichts bij jou stonden. Lieve Gerard, ik weet nu, dat ik zelf een moeder ben, dat jij mij alleen wilde beschermen en dat je mij op het juiste pad wilde houden. Ik weet nu alleen ook, omdat ik zelf moeder ben, dat ieder kind zijn eigen pad moet bewandelen, maar het weegt wel op mij dat ik jou verdriet heb gedaan. Ik hoop wel dat je weet dat, ondanks ik mijn eigen pad heb bewandeld, jij en zeker ook Ronic, een hele belangrijke stempel hebben gedrukt op wie ik nu ben als persoon. Je hebt mij sterker gemaakt, onderzoekend, gedreven, open voor de mogelijkheden in dit aardse leven en wat eromheen hangt. De keuzes die we maken zorgen ervoor dat wij elkaar in dit aardse leven niet meer zien, maar de verbinding tussen ons blijft in de aardse dingen als ook in de spirituele.... Lieve Vincent en Lesley Ann, ik kijk nog altijd met dezelfde liefde naar een foto van ons drieën, zoals ik toen ook naar jullie keek, mij liefde en troost is bij jullie. Lieve Ronic, ik spreek nog steeds over de vrouw die mij geleerd heeft om een gastvrouw te zijn, ik wens jou veel sterkte en kracht. Liefs Kitty
Kitty
27 juli 2016
Lesley ann en Vincent en rest van de familie Heel veel sterkte
Marian de Graaf
27 juli 2016
Heel veel sterkte in het verlies van jullie vader.
Jaco,jolanda en kinderen Hanzen
27 juli 2016
Lieve Ronic, Lesley-Ann en Vincent, Afscheid doet pijn, zeker als het een definitief afscheid is. En dat is het... En als het definitief is kom je tot de ontdekking dat je nog zoveel had willen zeggen...zoveel had willen vragen. Ronic, lieve zus, wij willen je heel veel sterkte wensen om je in deze moeilijke tijd staande te houden. Lesley-Ann en Vincent, tijd heelt alle wonden...ook al lijkt dat nu misschien niet zo. Maar jullie zijn sterker dan je zelf misschien zult denken. Jullie zullen je eigen pad vinden in dit leven, ook al moet dat nu zonder jullie vader. We willen jullie veel kracht wensen om dit enorme verlies te kunnen dragen. Liefs Tilly, Chris en Mitchell.
Tilly en Chris
27 juli 2016
hallo Ronic, en familie, gecondoleerd met het verlies van Gerard, heel veel kracht en sterkte voor de komende tijd
rita boudeling van de velde
27 juli 2016
Gecondoleerd met het overlijden van Gerard. Wegen scheiden, zo gaat dat in 't leven. Echter, uit het oog betekent niet altijd uit het hart. Met name Ralf heeft vele mooi herinneringen aan de vriendschap met Gerard. Wij wensen de gehele familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Veel liefs, Ralf & Marjolein
Ralf & Marjolein Knikkenberg
27 juli 2016
Heel veel sterkte met dit verlies
Familie Geluk
27 juli 2016
Beste Ronic, Lesley-Ann en Vincent Gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik heb Gerard leren kennen als een lieve man en wijnvriend 'pur sang', ik zal hem missen. Heel veel sterkte!! Met vriendelijke groet Frank Wijnimport J.Bart
Frank Nieuwendijk
27 juli 2016
Gecondoleerd met het verlies van Gerard ! We kunnen het nog steeds moeilijk bevatten dat we hem nooit meer zullen zien of spreken. Hoop dat jullie veel steun bij elkaar vinden in deze moeilijke tijd. Denk aan jullie ! Lieve groet xx
Jan en Emma
27 juli 2016
Student s t test or one way ANOVA with post hoc Dunnett s test was applied to determine the statistical difference among the groups discreet cialis meds For others it s too much stress, or an inability to methylate properly, or a toxic workplace
hubmirm
8 januari 2024

Deel deze pagina

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ