Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

CondoleanceregisterRuud Snijders

12 februari 1967 - 06 juli 2018

Een goed mens, een levensgenieter, ons maatje door dik en dun.

Deel
Rouwkaart
Uitvaartinfo

Schrijf een bericht

Berichten

Veel kracht en sterkte toegewenst, Uitvaartzorg Steijn - de Vlieger
Uitvaartzorg Steijn - de Vlieger
6 juli 2018
Gecondoleerd met uw verlies en veel sterkte toegewenst
Kees en Monique Geuze
6 juli 2018
Gecondoleerd......Heel veel sterkte voor Jolinda, de kinderen, kleinkinderen en familie, met dit enorme verlies.
Cees en Corrie Verkerke
6 juli 2018
We leerden Ruud kennen toen Corné bij hem in de ploeg kwam als metselaar. Na een jaar samengewerkt te hebben besloten ze de stap te nemen en ieder hun eigen bedrijf te starten. Vele jaren hebben we samen gewerkt als bedrijf aan verschillende projecten. Fijne momenten als Ruud even langs kwam om te buurten als ze samen gereden hadden. De kids kregen altijd even de aandacht , een cadeautje met de kerst. Heel waardevol. Woorden schieten dan ook te kort nu. Een groot gemis,, je man, jullie vader en opa. Heel veel sterkte met dit grote verlies.
Corné, Marianne Senne en Jason
6 juli 2018
Gecondoleerd met het overlijden van jullie man,vader en opa. We willen jullie ongelooflijk veel sterkte toewensen voor de vreselijke moeilijke tijd.
Huib,netty en niels van Westen
6 juli 2018
Wij hebben Ruud leren kennen als een joviale hulpvaardige buurman. Geschokt dat hij zo plotseling er niet meer is, gaat ons medeleven vooral uit naar Jolinda, Cimberly,Lars, de kleine Vic en Alessandro. Gecondoleerd met dit grote verlies.
Jan en Janet Polderman
6 juli 2018
We hebben samen veel leuke uitstapjes gedaan,zoals zomaar even gaan Grieken in Maastricht, bbq-en in Frankrijk en natuurlijk onze onvergetelijke vakantie in Italië. Ruud we gaan je enorm missen. Heel veel sterkte en kracht voor Jolinda Kimberley Lars Vic en Alessadro!
Ronny en Marian Dinkelberg
6 juli 2018
Heel veel sterkte toegewenst.
Geertrude Steenbeek-Moerland
6 juli 2018
Wij willen langs deze weg Jolinda,Kimberly en Lars,kleine Vic,Alessandro,en verdere familie,héél véél sterkte toewensen in dit zo onverwachte,en onbeschrijfelijke verdriet!wij zullen de altijd zo aanwezige en vrolijke Ruud echt missen,
Paul en Jolanda en kinderen Bogert
6 juli 2018
Wij zijn diep bedroefd met het overlijden van Ruud niet te geloven zo'n harde werker en een echte levensgenieter als hij even tijd of vrij was genoot hij van het leven. Ging hij met zijn vrouw Jolinda er op uit weekend weg uit eten biertje drinken bij fam.of vrienden, vacantie naar Italië. Hij stond overal klaar voor. Zijn kleinzoon Vic daar waar hij heel trots op was. Ook op zijn kinderen en schoonzoon. Een echte allemans vriend. Maar dit was niet de bedoeling om afscheid te nemen van hem. Ze zeggen wel eens je leven ligt in een klein hoekje. Maar dit was een heel klein hoekje. We zullen je nooit meer vergeten. Gerda en jaap
Gerda en Jaap
6 juli 2018
Jolinda, Kimberly & Lars, Vic en Alessandro. Gecondoleerd met het grote verlies van jullie zorgzame man, lieve (schoon)papa en trotse opa. Wat hebben we altijd genoten met z'n alle op de camping in Italie. Ruud kon daar geen genoeg van krijgen, de levensgenieter! Wat gaan we je missen Ruudje. Randy Boot
Randy Boot
6 juli 2018
Jolinda, kinderen, Gerard en Lien en verdere familieleden, vrienden en bekenden. Gecondoleerd met het overlijden van Ruud, door het tragisch ongeval.Wij wensen jullie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit niet te begrijpen verlies. Anneke en Rien Wessels.
Rien en Anneke Wessels, Oud-Vossemeer
6 juli 2018
Lieve grappige Ruud, wat zal ik je missen. Onze knipafspraakjes, eerst even snel je haren wassen en andere sokken aan. Want na een dagje werken ruiken ze toch iets minder fris. Snel een deo-tje en drinken voor mij pakken en je was er klaar voor. Je wilde mij niet laten wachten. De lollige appjes die ik van je kreeg over de telefoon. Graag verstuurde ik andere naar je terug. Je was trots op mooie auto's en motoren. Ook toen je voor jezelf begon en je eerste bus kocht. WoW! De heerlijke reisjes naar Italie. Ook al was het maar een week. Dat maakte niet uit. Auto rijden deden jullie samen erg graag. Peschiera was jullie vaste plaats om terug te komen. Je bent zelfs letterlijk voor een reis naar Italie nog gauw bij mij thuis geknipt in de aanbouw, die jij bij ons gemetseld hebt. Je zal dus altijd in ons huis zijn... Gelukkig heb je Vic nog meegemaakt en daar was je helemaal trots op! Lieve Ruud, wij gaan elkaar in dit leven niet meer zien. Ik zal je missen! Vaarwel.
Marjan van Broekhoven Boets
6 juli 2018
Jolinda, Kimberly, Lars, Vic en Alessandro gecondoleerd met het verlies van Ruud. Ruud wat hebben we gelachen aantal weken geleden nog toen je onze wc kwam renoveren. Toen haalde we nog herrineringen op van de vakantie in peschiera of de vakantie samen met mij en Jolinda. Wat was dat een leuke en gezellige tijd. Je keek nu al weer uit naar je volgende vakantie in Italie, wat je dik had verdiend na al het harde werken en voor iedereen klaar te staan. We gaan je missen Ruudje !! Dennis en Anouck
Anouck v. Toledo
6 juli 2018
Jolinda, Kimberly en Lars. Van harte gecondoleerd met het verlies van je man en jullie vader. Heel veel sterkte gewenst in de komende tijd. Ruud was een toffe kerel die hard werkte en stipt op tijd altijd aanwezig was. Beter kan ik hem niet typeren. Vaarwel Ruud.
Leo van der Velden
6 juli 2018
Optimistische, leuke, goedlachse Ruud……. Altijd blij en trots vertellend over ‘t vrouwtje en je gezin, je zo verheugd op de geboorte van je eerste kleinkind. Ruim 10 jaar geleden dat ik kennismaakte met jou en je maat Corné, en sindsdien regelmatig contact met je. Altijd als ik belde voor een werk, was je antwoord: “Jazeker, ga ik regelen. Hoeveel blokjes/steentjes moeten er gelegd worden? O, dat is zo gebeurd!” Helaas nooit meer jouw appjes en belletjes: “Ben je thuis? Kom ik even langs voor een bakje!” Ruud………….. met het hart op de goede plek.
Wil Roks en familie
6 juli 2018
Niet te bevatten dat je er niet meer bent. Nooit meer een kaartje leggen samen. Wat zullen we je missen. Goodbye my friend.
Fam. Pals
6 juli 2018
Rust zacht lieve Ruud
Jeanne van Ede
6 juli 2018
Rust zacht Ruud! Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
John van der Reest, Regentessestraat 19
6 juli 2018
lieve Jolinda Kimberly Alessandro Lars en vic. wij gaan je missen buurman Ruud. ... . bedankt voor alles "een goede buur is beter dan een verre vriend" .....rust zacht... liefs de buurtjes
familie Slokkers
6 juli 2018

Deel deze pagina

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ