Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

CondoleanceregisterWendy Verhage

04 januari 1996 - 13 juli 2015

Zoveel wilde je nog doen, zoveel wilde je nog leren, zoveel wilde je nog ontdekken…………

Deel
Rouwkaart
Uitvaartinfo

Schrijf een bericht

Berichten

Gecondeleerd Ad, Lisette en Erik
Ben de Graaf
15 juli 2015
Heel erg veel sterkte in deze moeilijke tijd. Wat ongelooflijk en onterecht om dit mee te maken. Ontzettend veel sterkte!
Benjamin van Leeuwen
15 juli 2015
Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter, zus en kleindochter. Heel veel sterkte nu en de komende tijd. Jan, Marianne en Astrid Zuidweg
Familie Zuidweg
15 juli 2015
heel veel sterkte
Colinda Bogert
Gecondoleerd met jullie verlies en veel sterkte donderdag en daarna. We zijn in gedachten bij jullie.
Mia Wesdorp
15 juli 2015
Verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte familie in deze moeilijke tijd. Jeannette (lhno)
Jeannette van 't Klooster Bouwman
15 juli 2015
We leven met jullie mee. Rick en Mia Wesdorp.
Mia Wesdorp
15 juli 2015
Bedankt voor de onvergetelijke tijd die we gehad hebben op de PM, lieve Wendy! Ik zal je nooit vergeten. Voor de familie heel veel sterkte met dit verlies. Gecondoleerd.
Marlies Keijzer
15 juli 2015
Vol ongeloof en onbegrip kennis genomen van dit vreselijke bericht. Sterkte voor alle nabestaanden!
Dave Wolbertus
15 juli 2015
Ad, Erik en familie... Heel veel sterkte gewenst!!!!
Rob Kremers
15 juli 2015
Beste familie en vrienden van Wendy, sterkte voor jullie allemaal.
Lisette en Hedwigo de Kort
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Kim van den Berg
15 juli 2015
lieve familie van Wendy, heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies
Reno van Noort
15 juli 2015
Als een van de oudste leden van Tanaka en recent geconfronteerd met het plotseling overlijden van dierbaar lid Edwin Luiken, thans een gelijke trieste herhaling van de dood van de jonge Wendy, eveneens een veelbelovend lid van Tanaka en alle woorden van verdriet in feite tekort schieten. Gaarne U allen sterkte toegewenst met dit grote verlies.
Ed Houweling, Hoeven
15 juli 2015
Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter, een heel veel sterkte de komende tijd.
Bas
15 juli 2015
Woorden schieten tekort, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Door Stijn Tim Anja en Alfred Vermeulen.
15 juli 2015
Lieve Ad, Lisette en Erik. Heel veel sterkte en kracht toegewenst de komende tijd. Gecondoleerd. Fam J. Minkman
Fam Minkman
15 juli 2015
Afscheid neem je enkel van de buitenkant. Wat binnen in je is, wat in je hart besloten is, neem je eeuwig met je mee. Gecondoleerd en heel veel sterkte!
Esther
15 juli 2015
Beste familie en vrienden van Wendy, Gecondoleerd met het overlijden van jullie dochter, zus, kleindochter en vriendin. Woorden schieten te kort... Heel veel sterkte en kracht toegewenst met het verwerken van dit gigantisch verlies.
Familie Gallery des Granges
15 juli 2015
Wat een ontzettend groot verlies. Woorden schieten echt te kort. heel veel sterkte!
Frits v.d. Meuen
15 juli 2015
Fam Verhage, Langs deze weg willen we jullie allen onze hartelijke deelneming betuigen met het verlies van Wendy. Woorden van troost zijn er niet. Heel veel sterkte en kracht toegewenst I voor de komende tijd. Adrie en nel luteijn / Burgh- haamstede
Fam A Luteijn
15 juli 2015
Gecondoleerd en heel veel sterkte!!
Anneleen Steijn
15 juli 2015
Lieve familie Het is onwerkelijk en er zijn geen woorden voor .dit groot verlies! Heel veel sterkte deze dagen en de tijd daarna.
Jan en Jopie van den Boogert
15 juli 2015
Via deze weg wens ik u en uw familie heel veel sterkte met het verlies van jullie dochter en zus. Er zijn geen woorden voor het verlies van zo'n jong leven....
Door Suzanne van Egmond (docent Zadkine)
15 juli 2015
Heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies . Veel kracht toegewenst in de toekomst . Fame.d berge uit Tholen
Fam van den berge
15 juli 2015
Duizenden tranen uit de hemel vallen naar beneden om het verdriet dat jij zomaar van ons bent weggegleden. Zonder afscheid. Zonder woorden. Zonder armen om je heen. Je bent vredig ingeslapen. En daar ga je dan alleen, Alleen op pad. Naar zover daar, Misschien met vele oude vrienden. Het blijft zo triest, te weten dat jij zo'n afscheid niet verdiende. Het doet zo'n pijn, Het doet zo'n zeer. Weg bij ons, er niet meer bij. Maar wij hopen dat zij daar jou zullen leiden. Dus ga maar, op weg. Naar een mooi en vredig land. Al is het zwaar zo zonder jou. Rust maar zacht, Lieve Wendy Opa en Oma van der Ree Ome Henk en Tante Conny je Neefje Perry Ome Martijn en Tante Miranda Ome Rien ( oud oom )
Perry Mathijssen
15 juli 2015
Ongelofelijk en niet te bevatten, dit verlies is niet in woorden uit te drukken. Ad, Lisette en Erik, heel veel sterkte toegewenst.
Nikki en Delano
15 juli 2015
Een dierbaar iemand zo plotseling kwijt. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Door Saskia Schuitemaker (docent Zadkine)
15 juli 2015
Fam. Verhage gecondoleerd met het verlies van jullie dochter en zus. Ik en mijn familie wensen jullie veel sterkte de komende tijd en in de toekomst. Groet Martin
Martin van Hemert (klasgenoot)
15 juli 2015
Wat een verschrikkelijk iets om je kind en zus op zo jonge leeftijd te moeten verliezen. Hier zijn geen woorden voor. Sterkte allemaal.
Ellen va Elk Verkade docent zadkine
15 juli 2015
Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst. Fam.Heerschap.
Fam Heerschap
15 juli 2015
Woorden kunnen geen troost bieden bij het verliezen van je dochter en zus op zo'n jonge leeftijd. De herinneringen aan de mooie momenten toen ze er nog was hopelijk wel. Veel sterkte met de verwerking van dit zo moeilijk te bevatten verlies.
Marco Noordam
15 juli 2015
Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter en zus. Heel veel sterkte toegewenst voor nu en in de toekomst. Mario, Dirmia en kinderen
Fam Riedijk
We hebben Wendy 8 jaren op CBS Het Kompas als onze leerling mogen begeleiden. Daar hebben we haar in de loop van de jaren zien 'groeien'. Op haar Facebookfoto zien we een zelfbewuste vrouw die weet wat ze wilt. Veel te vroeg en onverwacht stopt dit 'leren' van het leven. Ad, Lisette en Erik. Veel sterkte en kracht toegewenst.
Cokky Schults
15 juli 2015
Beste ouders en broer van Wendy, Welke woorden kun je gebruiken in deze omstandigheden; als je je dochter en zus zo plotseling moet missen... Ik weet het niet...langzamerhand gaat het een klein beetje doordringen, dat het echt zo is! En vandaag: afscheid nemen van Wendy, die nog zoveel wilde doen, leren en ontdekken... wat is dat een karakteristieke tekst voor haar. Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen; vandaag bij de begrafenis maar vooral ook in de tijd erna! Hartelijke groet en heel veel sterkte, José Ubels-Postma
José Ubels-Postma, docent microbiologie, Zadkine Labtechniek
17 juli 2015
Beste ouders,familie en vrienden van Wendy Heel veel sterkte jullie allemaal in deze moeilijke tijd. ik zal voor jullie bidden dat God jullie allemaal helpt in deze moeilijke tijd..Amen Wendy was een super leuke en gezellige persoon <3..ik zal voor haar bidden dat ze een mooie plek in de hemel krijgt... Amen klasgenoot/vriendin van Wendy, Sadia
Sadia
17 juli 2015
Woorden schieten te kort, ik wens jullie heel veel sterkte toe, en hoop dat jullie steun vinden bij elkaar om dit verlies te kunnen verwerken.
Theo Buitendijk
17 juli 2015
Beste fam , Gecondoleerd met dit grote verlies. Er zijn geen woorden voor maar wensen jullie heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. Hartelijke groet Bram en Elly
Bram en Elly
17 juli 2015
Beste familie en vrienden, Gecondoleerd, wat een schok, ik wens jullie heel veel kracht en sterkte om dit verdriet en verlies een plaats te geven. in gedachten bij jullie... Sarab
sarab el zabn
17 juli 2015
Gecondoleerd
Ben
17 juli 2015
Geachte familie, Geschokt ben ik door het bericht dat ik vandaag via de mail van mijn school, de CSG Prins Maurits in Middelharnis, vernam. Ik was de mentor en decaan van Wendy. Wendy was een zeer gemotiveerde leerlinge en uiterst correct in de omgang. Ik herinner me haar als een zeer plezierige en leuke leerlinge. Ik wens u heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies.
Andre Kastelein
17 juli 2015
veel sterkte met het verlies
anoniem
5 juli 2022

Deel deze pagina

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ