Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

CondoleanceregisterWim Mulders

17 april 1959 - 02 juli 2022

Schrijf een bericht

Berichten

Van harte gecondoleerd met het overlijden van uw man en (schoon-)vader. Veel sterkte gewenst.
Mary Kettenis-de Graaf, bestuurssecretariaat Pontes
4 juli 2022
Wat een droevig nieuws kreeg ik via de oud-leerlingenpagina op Facebook. Ik kijk met veel plezier terug op de lessen die ik van Wim (of eigenlijk "meneer Mulders" in die tijd) heb gehad, en vond het geweldig om hem weer terug te zien op de reünie op 2 juni en nog een keer een les van hem te krijgen! Heel veel sterkte met dit verlies, hij zal gemist worden!
Saskia van Dijck-Erbrink
4 juli 2022
Waarde Wim, je hebt me flink laten werken. Maar nog steeds geniet ik van Engelse literatuur. Je bent een bijzonder mens. En Je zal enorm worden gemist
Emile
4 juli 2022
Wat een ontzettend verdrietig nieuws van het heengaan van mijn ‘most favorite teacher’ op de RSG. De heldere uitleg en rust die hij uitstraalde voor de klas heb ik altijd als zeer prettig & bijzonder ervaren. Hij was de eerste docent die zich spontaan aanmeldde voor het geven van een lesje op de reünie. Dat was voor ons organisatoren ontzettend leuk om te horen en met zijn enthousiasme kwamen er meer over de brug. Alle sterkte voor de familie en zijn collega's. Farewell Meneer Mulders
Hester Broer-Jänsch
4 juli 2022
Gecondoleerd met het overlijden van Wim. Veel sterkte in deze zware tijd.
Kees Nijsse
5 juli 2022
Veel te jong: ik wens jullie alle sterkte toe die jullie na het overlijden van Wim nodig hebben. Er zullen heel veel troostende herinneringen zijn. Want sterven is ook verhuizen van de buitenwereld naar de harten van de mensen die van je houden. Hartelijke groet van Jan Kroesen (oud collega).
Jan Kroesen
5 juli 2022
Wat een droevig nieuws. Ik heb altijd fijne herinneringen gehad aan meneer Mulders! Ik wil de familie ontzettend veel sterkte wensen voor nu, en de tijd die komen gaat.
Jeannet van Binsbergen - van Kuijk
5 juli 2022
Gecondoleerd met het overlijden van "mijnheer" mulders, 1 van de fijnste leraren die ik ooit heb gehad. Heel veel sterkte gewenst.
Lianne den Boer
5 juli 2022
Gecondoleerd met dit verlies. Heftig om te lezen zeg. Daarnaast bedankt voor de jaren op de RSG/Pontes! U was een goede leraar die veel geduld had met irritante pubertjes zoals ik. Veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.
Gerard Renes
5 juli 2022
De beste leraar, we zullen hem nooit vergeten. Gecondoleerd en heel veel sterkte!
Luuk & Fleur Verwest
5 juli 2022
Wat schrik ik hiervan. Het is al 24 jaar geleden dat ik les van Wim kreeg, maar hij heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Een ontzettend bekwame en betrokken docent. Heel veel sterkte voor vrienden en familie.
Maartje Bongers
5 juli 2022
Beste familie, gecondoleerd met dit groot verlies. Wat een fijne man was hij en een zeer goede leraar!
Ivo Bierens
5 juli 2022
Wat zal deze mooie man gemist worden, sterkte voor alle nabestaanden.
Kim Bolle
5 juli 2022
Een leraar, zoals een leraar moet zijn... en een fijn mens. Lang geleden maar altijd bijgebleven.. onze klas was 1 van de eerste die hij lesgaf.. Mijn condoleances aan zijn familie.
Hannie / klas 1982 ...
5 juli 2022
Met dank voor alle inzet en plezier voor de Engelse taal.
Marianne Harmsen
5 juli 2022
Engels met een zachte G, in Zeeland. Destijds heel bijzonder. En nu hadden onze kinderen les van je, ook heel bijzonder! Je was een verrijking voor de school en een absoluut prettig mens. Onze condoleances voor de familie.
Marije Vaarzon Morel
5 juli 2022
Te vroeg, te snel... een hele fijne docent Engels. Altijd bereid om te helpen.. altijd open.. altijd vriendelijk.. Ook vele jaren later, als je Wim tegen kwam. Rust zacht !
Ciska Steenhorst-Berrevoets
5 juli 2022
Goeie herinneringen aan een hele fijne docent Engels. Erg droevig nieuws. Helaas moeten we weer iemand missen uit een hele mooie generatie docenten van Pieter Zeeman. Veel sterkte aan de familie van Wim.
Ralf Brull
5 juli 2022
Als oud collega veel met Wim te maken gehad. Nooit een kwaad woord en altijd de lach op zijn gezicht. Mijn medeleven aan de familie
Frans Melissen
5 juli 2022
Lieve familie van Wim. Gecondoleerd met dit enorme verlies.
Martijn Verstelle
5 juli 2022
Wat een groot verlies. Voor mij heeft meneer Mulders zéker het verschil gemaakt. Ik heb veel meer van hem geleerd dan alleen Engels. Heel veel sterkte..
Irene van der Schaaf
5 juli 2022
Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies! Een fijne en goede docent, een voorbeeld voor anderen. Een goed mens, helaas te vroeg gegaan.
Romina Wagemakers
5 juli 2022
Meneer Mulders was altijd vrolijk en wist heel vaak een lach op je gezicht te toveren. Heel veel sterkte!!
Quirine Roest
5 juli 2022
Gecondoleerd met het verlies van meneer Mulders. Ik herinner hem als een bijzondere docent en een fijn mens; bracht alles met positieve psychologie. Bedankt voor de fijne lessen en veel sterkte gewenst voor familie en vrienden.
Nathan Bonnevits
5 juli 2022
Een ontzettend fijne en sympathieke man, ik kijk met veel plezier terug op zijn lessen tijdens 5 en 6 VWO. Heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden.
Jules van der Sneppen
5 juli 2022
Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Als oud collega aardrijkskunde goede herinneringen aan onze gezamenlijke schooltijd.
Leo de Oude
5 juli 2022
Op vakantie horen we van het verdrietige bericht van het overlijden van Wim. Aan Wim denkend, altijd positief, vriendelijk en een leraar in hart en nieren. Zo verdrietig voor zijn gezin dat hij niet langer bij jullie kan zijn. Koester de mooie herinneringen en denk aan hem terug met een glimlach. We wensen jullie kracht toe voor de komende tijd!
Albert en Tiny kieboom
5 juli 2022
Met verbijstering kennis genomen van je overlijden, ongeloof alom. Wij wensen jouw gezin en naasten veel kracht jouw verlies een plekje te geven. Een bijzonder mens is heen gegaan
Paul en Sylvia Verkaart
5 juli 2022
Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Als oud collega aadrijkskunde goede herinneringen aan die periode.
Leo de Oude
5 juli 2022
geachte familie sterkte met het verlies van uw echtgenote vader opa
anoniem
5 juli 2022
sterkte
anoniem
5 juli 2022
Een fantastische leraar die zijn vak verstond en goed kon uitleggen. Ik vergeet ook zeker niet zijn goede gevoel voor humor en scherpe opmerkingen. Bij deze mijn condoleances en heel veel sterkte voor de familie en nabestaande.
Lennard
5 juli 2022
Gecondoleerd met dit grote verlies, veel sterkte gewenst voor nu en de tijd die komt.
Marieke Bos, oud-leerling
5 juli 2022
Ontspannen, veel humor, natuurlijk overwicht en een positieve uitstraling. In de jaren '90 leuke lessen van hem gehad. Een ontzettend groot verlies, maar ongetwijfeld ook een rijke geschiedenis aan mooie herinneringen aan hem. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
Nanou Haafs-Baart
5 juli 2022
Met ongeloof gelezen, gecondoleerd en heel veel sterkte. Rust zacht Wim.
Marisca de Rijke ( Schiettekatte )
5 juli 2022
Beste familie, gecondoleerd met dit groot verlies. De school en de leerlingen zullen hem missen.
Margriet Richardson-Holm
5 juli 2022
Wat een sympathieke en onverslaanbaar optimistische man. Wim, bedankt voor al je waardevolle lessen en mijn condoleances voor de familie.
Ralph Moet
5 juli 2022
Gone too soon Wim, you were such a role model for your students and colleagues. You will be missed terribly. RIP.
Sheryl Guyadeen
5 juli 2022
Met ongeloof gelezen.. Meneer Mulders, altijd opgeruimd, humoristisch, scherp, klein van stuk maar met een niet te evenaren natuurlijk overwicht. Hij zal gemist worden! Heel veel sterkte voor de familie voor nu en voor de komende tijd.
Eva van der Have
5 juli 2022
Rust zacht lieve meneer Mulders. Had je graag nog een keer willen zeggen dat het met mijn Engels toch nog goed gekomen is.
Ilse Hardon
5 juli 2022
Beste familie, als oud collega wiskunde wens ik de familie veel sterkte toe met dit grote verlies.
Dick van Beveren.
5 juli 2022
Een Lieve en goede leraar met passie voor Engelse taal is niet meer, we hebben mooie herinneringen. "Het is onmogelijk om iemand te vergeten die zoveel gaf om te herinneren" Alle steun en sterkte gewenst aan de familie en vrienden.
Edmond en Talitha Verhoeff (-Hendrikse)
5 juli 2022
Als oud-leerling wens ik familie en vrienden veel sterkte. Wim was een hele fijne leraar en een onwijs positieve man.
Daniel Roeleveld
5 juli 2022
Meneer Mulders was één van mijn favoriete leraren tijdens mijn middelbare schooltijd. Een goede leraar, betrokken, streng maar rechtvaardig en met humor. Ik was een fervent kauwgomkauwer en vaak werd ik gesnapt. Halverwege een les Engels van meneer Mulders dacht ik 'yes, hij heeft het niet gezien'. Prompt staat hij naast me... Met de prullenbak. Hij zei niets, hield alleen die prullenbak naast me. Op dat moment was ik overrompeld, maar ik denk er nog steeds aan terug en moet dan erg lachen. Zomaar een herinnering aan deze fijne leraar. Ik wens de familie heel veel sterkte toe.
Andrea Morice-de Looff
5 juli 2022
Wim was een fijne leraar en een goede buur. Veel sterkte met het verlies aan de familie en vrienden. Hij zal gemist worden.
Jac
5 juli 2022
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de familie. Mnr. Mulders was mijn favoriete leraar ooit, ik had Frans van hem, en ik vond zijn manier van lesgeven, zijn vriendelijkheid en vooral zijn humor geweldig! Kauwgom kauwen was mijn favoriete bezigheid en bij binnenkomst in het lokaal hield hij opt laatst gewoon alleen de prullenbak onder m'n neus met een grote grijns. Ik moest hier later als ik eraan terug dacht altijd hartelijk om lachen. Alleen maar fijne herinneringen aan hem.
Joery van Beveren
5 juli 2022
Sterkte voor alle nabestaanden. Met afstand de Leukste leraar van mijn middelbare schooltijd - (2002-2008)
Bas de Koeijer
5 juli 2022
Beste famillie, Gecondoleerd met dit verlies. Hij was mijn favoriete docent en ikk ben jaren met plezier naar zijn lessen gegaan. Hopelijk hebben jullie veel steun en troost aan de mooi herinneringen met elkaar.
Robyne van Oeveren
5 juli 2022
Beste famillie, Gecondoleerd met dit verlies. Hij was mijn favoriete docent en ik ben jaren met plezier naar zijn lessen gegaan. Hopelijk hebben jullie veel steun en troost aan de mooi herinneringen met elkaar.
Robyne van Oeveren
5 juli 2022
Lieve Helma en kinderen, heel veel sterkte met dit grote verlies!
Wout en Magda lokker
5 juli 2022
Zijn eerste schooljaar meegemaakt op de RSG. Liedjes van The Beatles een Paul Young gezongen in de les. Later hem ook nog als klassenleraar gehad. Spijtig om te horen dat hij is overleden, veel te jong. Veel sterkte gewenst aan zijn nabestaanden.
Miranda
5 juli 2022
Wat een ontzettend verdrietig bericht! Ik wens de familie, vrienden, collega’s en iedereen die van Wim hield, heel veel sterkte toe. My Engilsh teacher; Always friendly, helpful, involved and caring! Rest in Peace
Audrey Wiersema
5 juli 2022
Lieve vrouw en kinderen van Wim, ik hoop dat jullie enigszins kracht kunnen halen uit het besef dat 'meneer Mulders' enorm geliefd was bij jong en oud. We gaan hem zeker missen.
Esmeralda Postma
5 juli 2022
Goede fijne herinneringen aan zijn lessen en de mens achter de docent.
Marleen van de Zande
5 juli 2022
In mijn eindexamenjaar heb ik les mogen krijgen van deze ontzettend fijne leraar, die ook mijn ouders nog les had gegeven. Zijn gevoel van humor en scherpe opmerkingen zal ik nooit vergeten. Ik wens de familie en andere nabestaanden veel sterkte toe met dit verlies.
Laura Verhoeff
5 juli 2022
Beste familieleden van Wim, ik wens jullie heel veel sterkte met het gemis van Wim. Koester de mooie herinneringen ! Heel veel sterkte!
Johan Boon, PrO.
5 juli 2022
Diep geschokt zijn wij van het overlijden van Wim. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe. Eric en Marjan Dijst - 't Groene Kikkertje
Marjan Dijst
5 juli 2022
Als oud-leerling wens ik de familie veel sterkte toe. Fijn mens en altijd positief
Yuri Vogelzang
5 juli 2022
Beste familie, heel veel sterkte met dit grote verlies. Meneer Mulders was een fantastische docent aan wie ik te danken heb dat ik overging naar 6 VWO en die me met sonnetten van Shakespeare inspireerde om voor de studie en het vakgebied te kiezen waar ik nu zoveel plezier uit haal. Hij heeft in mijn leven, en zeker ook in dat van veel andere (oud)leerlingen, het verschil gemaakt..
Chabelle van der Pauw
5 juli 2022
Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies, heel veel sterkte gewenst. Ik heb nog altijd goede herinneringen aan zijn lessen.Een goed mens en fijne leraar die altijd op de juiste manier de aandacht van zijn leerlingen wist te vangen.
Mirjana Sladic
5 juli 2022
Ook ik ben een oud leerling van Wim en ik vind het heel erg dat hij is overleden. Ik heb hele goede herinneringen aan hem, hij heeft me geïnspireerd om ook het lerarenvak in te gaan. Ik weet nog heel goed hoe enthousiast hij werd toen ik het hem vertelde... Hij was een hele fijne leraar en een fijn mens. Ik wens zijn nabestaanden heel veel sterkte toe.
Sasha Talmon
5 juli 2022
Gecondoleerd met dit grote verlies.
Richard en Agnes vd Peerle
5 juli 2022
Hele fijne oud collega op de RSG! Ik wens de familie heel veel sterkte..
Jon
5 juli 2022
Niets dan goede herinneringen aan meneer Mulders. Altijd oog en oprechte aandacht voor iedereen, een fijne, vriendelijke en onwijs lieve man. Alle sterkte gewenst aan zijn nabestaanden.
Lisa Weeber
5 juli 2022
Beste familie en vrienden van meneer Mulder, bij deze wens ik u veel sterkte en kracht toe bij het verlies van deze man die bij vele een indruk heeft achtergelaten. Hij was een leraar die je in je waarde liet, veel wilde bij brengen op een goede en passievolle manier. Wat erg dat jullie hem.nu al moeten missen maar hopelijk hebben jullie vele mooie herinneringen waar je met vele liefde aan terug kan denken.
Inge Verhoek, oud leerling jaren 90
5 juli 2022
Meneer Mulders was in de periode 200-2005 mijn leraar Engels. Een fantastische docent, een mooi mens met hart voor de leerlingen en messcherpe humor waarmee hij jongens zoals ik ook af en toe weer even op hun plek zette. Heel veel sterkte aan de nabestaanden, die hem nu moeten missen.
Wouter Seinen
5 juli 2022
Vriendelijke man met goed gevoel voor humor! Zonde om te horen van zijn overlijden. Sterkte aan de familie en nabestaanden! Gecondoleerd.
Liroy van Hoewijk
5 juli 2022
Beste familie, heel veel sterkte gewenst met het verlies. Goede herinneringen aan hem als docent. Dat het een mooie afscheidsdienst mag zijn. Gecondoleerd.
Frencis Hoogmoed
5 juli 2022
Beste familie van Wim, heel veel sterkte met uw verlies. Als oud-leerling heb ik veel geleerd en genoten van Wim's lessen. Ik zal u nooit vergeten meneer.
Dennis Hart
5 juli 2022
Beste familie en vrienden, gecondoleerd met dit groot verlies. Veel sterkte gewenst.
Annejet, Jessy en Aldith
5 juli 2022
Een vriendelijke docent met hart voor zijn leerlingen. Engelen geduld tijdens zijn lessen en bijlessen. Nog altijd een vriendelijk "gedag" als ik hem zag. Heel veel sterkte voor zijn gezin, familie, collega's en naasten. Hij zal gemist worden.
Jeanique
5 juli 2022
Wat een droevig bericht. Met een glimlach denk ik aan de lessen Engels. Gevoel voor humor, warmte en zo vriendelijk. Hij schreef altijd een grapje op de S.O’s. Hij was een ‘mooi mens’ voor velen! Alle kracht voor allen die hem moeten missen…
Marieke Braber-Schot
5 juli 2022
Veel sterkte voor de familie. Mede door deze fantastische docent gekozen voor de lerarenopleiding. En uit zijn handen mijn havo diploma ontvangen, ik zal zijn mooie woorden daarbij niet vergeten.
Marlies
5 juli 2022
Toen ik het nieuws vernam van een nog steeds schoolvriendin was ik sprakeloos. Meneer mulders , wat heb ik veel van hem geleerd. Veel sterkte toegewenst aan de familie.
Chantal Lavigne -de Vries
5 juli 2022
Als oud-leerling wens ik de familie en vrienden veel sterkte toe. Ik ben één van de vele voorbeelden die kan beamen dat: "je altijd geprobeerd hebt om voor andere mensen het verschil te maken". Dankbaar voor alles wat je gegeven hebt. We zullen je nooit vergeten. Rust in vrede Meneer Mulders.
Bas van Nieuwenhuijzen
5 juli 2022
Sterkte voor wie hem zo lief heeft. Een fijne vriendelijke man die oprecht geïnteresseerd was in de ander.
Corine Boekhout-Weeber
5 juli 2022
Meneer Mulders was mijn mentor op het vwo en natuurlijk leraar Engels, fijne herinneringen aan zijn lessen, de gesprekken en tijd die hij altijd had voor iedereen. Ik wens familie en nabestaanden heel veel sterkte!
Manon Koster
5 juli 2022
Familie, vrienden en collega's gecondoleerd met het verlies van meneer Mulders. Iedereen zal hem herinneren als een gepassioneerde leraar die zijn vak verstond. You'll never walk alone
Niels Hendrikse
5 juli 2022
Heel erg veel sterkte met dit grote verlies, een leraar in hart en nieren, een bijzonder aardige man, heel veel sterkte voor jullie!!
Margo Dalebout
5 juli 2022
Als oud-leerling van meneer Mulders wens ik de familie veel sterkte toe. Hij was een fijn en zachtaardig mens en een goeie leraar. Rust zacht.
Camiel Kleppe
5 juli 2022
Als oud-leerling van meneer Mulders wens ik de familie veel sterkte toe. Hij was een fijn en zachtaardig mens en een goeie leraar. Rust zacht.
Camiel Kleppe
5 juli 2022
Wij willen de familie en ieder die hem lief had veel sterkte wensen. Bedankt voor alle tijd, geduld en de extra bijlessen voor onze kinderen.
Familie Van Vliet - Haasbroek
5 juli 2022
Dag lieve Wim. Ik heb je maar kort gekend als invalkracht op jouw school in 2016. Direct n goede band en zag ik de waarde van jou voor de leerlingen. Bijzonder!
Renate Pollemans
5 juli 2022
Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte.
Petra Dalebout
6 juli 2022
Beste Familie bij deze wens ik jullie heel veel sterkte met het verlies van Wim Mulder. Het was een goede docent heeft heel veel gedaan voor mijn dochter in een o zo moeilijke tijd voor haar.
Nogmaals gecondoleerd en veel sterkte
6 juli 2022
Veel sterkte voor de familie en vrienden van meneer Mulders. Zonder hem had ik nooit mijn diploma kunnen halen. Hij zal voor altijd in mijn gedachten blijven.
Lisa Snijders
6 juli 2022
Beste Familie gecondoleerd met het verlies van Wim Mulder. Een goede fijne docent, heeft veel gedaan voor mijn dochter toen dat ze zelf in een moeilijke periode zat, hij heeft haar toen goed bij gestaan waar ik hem nog altijd dankbaar voor ben.STERKTE
Connie van Tol
6 juli 2022
Een fijn mens, leraar en mentor. Veel sterkte met dit grote verlies!
Claudia Elvers
6 juli 2022
In mijn gedachten zie ik meneer Mulders nog voor de klas staan, met veel geduld en soms ook streng... Nu meer dan 30 jaar later kijk ik met mooie herinneringen aan hem terug en krijg nog steeds een glimlach op mijn gezicht bij de gedachten aan hem. Ik wil allen die hem dierbaar zijn, condoleren met dit enorme verlies en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst wensen. In vele harten, gedachten en herinneringen leeft hij voort 🙏🏼🥀
Ester van Haut
6 juli 2022
In mijn gedachten zie ik meneer Mulders nog voor de klas staan, met veel geduld en soms ook streng... Nu meer dan 30 jaar later kijk ik met mooie herinneringen aan hem terug en krijg nog steeds een glimlach op mijn gezicht bij de gedachten aan hem. Ik wil allen die hem dierbaar zijn, condoleren met dit enorme verlies en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst wensen. In vele harten, gedachten en herinneringen leeft hij voort 🙏🏼🥀
Ester van Haut
6 juli 2022
Gecondoleerd en veel sterkte. Meneer Mulder begon op Prof. Zeeman toen ik ook in de brugklas starte. 40 jaar later denk ik nog graag terug aan het mooie jaar en de bevlogenheid van onze mentor
Rahul Ravesteijn
6 juli 2022
Als oud-leerling wens ik familie en vrienden veel sterkte. Wim was een hele fijne leraar en een onwijs positieve man.
Laura Boogaard
6 juli 2022
Als vrouw van oud collega Al Brull wens ik de familie heel veel sterkte.
Maria Brull
6 juli 2022
Als oud-leerling wens ik de familie en vrienden sterkte. Ik ben meneer Mulders nog steeds dankbaar voor alle ondersteuning en lessen die hij gaf. Een zeer aardige man en een geweldige leraar. Rest in peace mr Mulders, you will be missed.
Leander Ijzelenberg
6 juli 2022
Droevig om dit bericht te vernemen. Als oud-collega heb ik Wim ervaren als een voorbeelddocent Engels en herinner ik me zijn altijd positieve instellingng
Jetty de Kock
6 juli 2022
Heel veel sterkte en gecondoleerd met het verlies van Wim Mulders. Hij was een heel fijn persoon. Op sportgebied veel met hem gelachen en als leerkracht heeft hij heel veel voor het Engels van onze dochter betekend, hij heeft haar er echt doorheen gesleurd. Heel erg dat hij zo jong is overleden.
Jos Flikweert
6 juli 2022
Als oud-leerling wil ik familie en vrienden van meneer Mulders condoleren met dit enorme verlies. Ik herinner hem als een betrokken, zeer vriendelijke en geduldige docent. Ik denk met veel plezier terug aan de lessen Engels die ik van hem gehad heb. Wat zullen ze hem missen bij de Pontes Zierikzee.
Joyce
6 juli 2022
Wim Mulders was in 2018/2019 in 4/5 havo docent en mentor van mijn zoon Pim. Een zeer vriendelijke, enthousiaste en betrokken man. En zoals mijn zoon het zojuist verwoordde: de beste mentor die ik ooit heb gehad....Mijn medeleven gaat uit naar zijn naasten en dierbaren. Heel veel sterkte met dit verlies.
Angelique Kobessen
6 juli 2022
Eerst mijn leraar Engels, daarna mijn bijna-buurman… Ik schrik van het bericht van overlijden en wens iedereen die verdrietig achter blijft heel veel sterkte, liefde en licht.
Moniek Berkhout
6 juli 2022
Als oud-leerling, iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
Annemiek van der Velden
6 juli 2022
Veel sterkte met dit grote verlies. Meneer Mulders was een docent die echt het kind bovenaan zette. Goeie moment houden wij in herinnering
Fam. Gabriëls - Fonteine
6 juli 2022
Wim eerst leren kennen als vader van Kelly en Nick, later als docent Engels van onze 3 dochter. Voor alle 3 was hij belangrijk, vooral voor mijn jongste dochter. Hij was haar mentor en steun en toeverlaat. Onze oprechte deelneming.
Kees en Ineke van Harten van Dam
6 juli 2022
Niemand verdiend dit, maar als er 1 man recht op een gezond, gelukkig en lang leven had was jij dit Wim! Gecondoleerd met dit enorm grote verlies. Ik wens de familie en nabestaande heel veel sterkte toe. Je bent me Engels leraar en voetbaltrainer geweest. Je was altijd in voor een stukje humor. Ik ga je missen Wim!
Cynthia romer (danny Romer)
6 juli 2022
Ik ben meneer Mulders nooit vergeten. Zo aardig, behulpzaam en grappig. Hij stond er ook altijd voor open om je te helpen. Heel veel sterkte toegewenst!
Emmely Schot
6 juli 2022
Als oud leerling hem pas nog gesproken, het was een lieve man die mij zo lief geholpen heeft toch Engels te leren. Veel te jong, hoe kan het gaan… veel sterkte aan de familie
Sheila Biesheuvel Sauerbier
7 juli 2022
Wat een verlies! Ik herinner Wim als een betrokken en gedreven docent met een hart van goud en een goed gevoel voor humor. Bedankt voor je hulp, je luisterende oor en bemoedigende woorden als ik weer een onvoldoende had gehaald. Gaf je maar wiskunde, dan kon ik de mooie cijfers bij je halen die je als docent verdiende, grapte ik wel eens. We missen je nu al. Heel veel sterkte voor iedereen die Wim liefheeft.
Amber Bom
7 juli 2022
Wat een schok, meneer Mulders overleden! Hij was een lichtpuntje in een eenzame middelbare schoolperiode. Dankbaar voor de bijlessen tekstlezen, zodat het examen wel voldoende gemaakt kon worden. Goede herinnering aan het leuker maken van de dictees door songteksten van Sting te gebruiken (an English man in New York). Zijn overlijden zal een groot verlies zijn voor familie, vrienden en school.
Marieke Polderman
7 juli 2022
Wat een verdrietig bericht. Meneer Mulders was een fijne leraar met veel geduld en passie voor zijn vak, hij zal zeker gemist worden op de Pontes. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor zijn familie.
Anouk Jansen
7 juli 2022
Meneer Mulders, De warme en veeleisende leerkracht die nog nazindert in de boekenkasten van velen. Tijdens mijn lessen als leerkracht begreep ik door u dat passie en authenticiteit meer onderwijzen dan alle schoolse leerboeken. Ik wens de familie veel sterkte toe met dit grote verlies.
Julian Admiraal
7 juli 2022
Beste familie, als oud collega wens ik jullie veel sterkte en kracht toe om dit verlies een plek te geven. Koester de mooie herinneringen. Aan Wim denk ik terug met warme gevoelens.
Paula Terpstra-Beun
7 juli 2022
Veel sterkte met dit verlies! Wil Milders was voor mij een fijne docent die me de liefde voor de Engelse taal heeft bijgebracht. Hij was nog maar een jaar docent toen wij les van hem kregen, maar met het plezier en de liefde voor t vak heeft hij ons geïnspireerd.
Jean Pierre Viergever
7 juli 2022
Een enorm fijne en wat mij betreft unieke leraar, niets dan goede herinneringen aan hem. En altijd nog een hartelijke groet na mijn middelbare schoolperiode. Hij kende je persoonlijk, hem ontging niks en hij heeft me de liefde voor de taal meegegeven.Jeetje, wat zal hij gemist worden door een ieder die hem lief is. Wat een verdriet, hij was vast een fantastische man, vader en vriend. Heel veel sterkte, een brok in mijn keel.
Sonja Knijnenburg-de Vos
7 juli 2022
Oud leerling, goede herinnering aan dhr. Mulders. Sterkte aan de familie.
Marco de Vrieze
7 juli 2022
Alleen maar leuke, mooie, herinneringen! Veel sterkte aan de familie
Ferry Schutte
7 juli 2022
Heel veel sterkte voor familie en vrienden. En eigenlijk voor iedereen die Wim een warm hart toe droeg.
Daniella Hädicke
7 juli 2022
Gecondoleerd met het verlies van Wim. Hij was een fantastische leraar en fijn mens. Altijd aandacht en een lief woord voor een ander. Heel erg veel sterkte
Saskia
7 juli 2022
Geen woorden kunnen helpen bij z'on gemis, maar geen woorden zijn nog erger. Beste familie enorm veel sterkte bij het gemis van jullie wim . Geen dag zal meer hetzelfde zijn ❤
Debora,Marc,Alec en Jurre van Beek
7 juli 2022
'Meneer' Mulders was een inspirerende en fijne leraar, die tijd en persoonlijke aandacht had voor zijn leerlingen. Hij stimuleerde mij om uitdagingen te blijven zoeken, en was altijd bereid daarin te helpen. Ik wens de familie veel sterkte.
Judith Smaal
7 juli 2022
Gecondoleerd met dit verlies. Ben erg geschrokken toen ik het las. Ik heb veel fijne uren met je op de tennisbaan doorgebracht. Heel veel sterkte voor de familie.
Krien van Dijke
7 juli 2022
Wat een lieve docent was hij. Een paar jaar geleden bij de reünie zag ik hem nog en na al die jaren kende hij mij ook nog. Veel sterkte gewenst.
Jolanda Goudzwaard
7 juli 2022
Wim, een kei van een man. Dat was je al toen we alle 5 op het RSG begonnen in 1982. Ik denk aan jou en je familie.
Loes Berns
7 juli 2022
Meneer Mulders had een groot empatisch vermogen en was er voor iedereen. Als je een klasgenoot plaagde dan was hij altijd zo tactvol om jezelf voor schut te zetten. En dan keek hij je aan en glimlachte hij nog even. Prachtig, die glimlach.
Trung Huynh
7 juli 2022
Yes, it is true. He was one of the best teachers I have had. I am sure his departure will leave a huge hole in a lot of people's lives. I can only wish those people all the strength and courage to deal with the loss. Take care..
Ellis
7 juli 2022
Meneer Mulders was een fijne leraar, hij had altijd maar weinig woorden nodig om zijn boodschap over te brengen, en altijd in voor een grapje. Voor de familie heel veel sterkte gewenst.
Terry Bom
7 juli 2022
Mooie herinneringen aan ‘meneer’ Mulders. Een fijne, kundige leraar en een hele lieve man. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Ilona van der Schee
7 juli 2022
Ik wens familie veel sterkte toe met het dragen van het verlies van Wim.Wij hebben fijne herinneringen aan Wim.
Fam Verwest
7 juli 2022
Heel erg dat deze vriendelijke en inspirerende man deze wereld nu al verlaat. Bedankt voor alles meester Mulders! Het ga je goed
Jelle IJzenbrandt
7 juli 2022
Meneer Mulders was een topdocent! Hele fijne jaren Engels van hem gehad. Veel sterkte aan de familie toegewenst!
Lyshannen Jacobus
7 juli 2022
EeHij was een inspirerende docent en trainer. Altijd respectvol en vriendelijk en dat was ook wat hij daarom terugkreeg. Veel sterkte voor de familie.
Emmelie
8 juli 2022
Zoals zovelen heb ik alleen maar fijne herinneringen aan meneer Mulders. Hij was iemand die al zijn leerlingen écht zag. Hij nam de tijd om zijn leerlingen te leren kennen en prikte zo door iedereen heen. Iemand die zijn vak verstond en zeker de verschillen heeft gemaakt. Ik wens iedereen die dicht bij hem stond veel sterkte met dit verlies.
Yavanne van der Veer
8 juli 2022
Heel veel sterkte met het veel te jong overlijden van Wim voor iedereen die hem lief had in het bijzonder zijn vrouw en kinderen! ❤ wat een groot gemis!
Sonja van Nieuwenhuize-van Pinxteren
8 juli 2022
Wim, strijder, maar wat was het een oneerlijke strijd.. Het is moeilijk te beseffen dat er een jaar geleden nog helemaal niks aan de hand was. In zekere zin leef je nog lang voort in alle levens die je positief beïnvloedt hebt. Veel sterkte voor de naasten.
Koen Bolijn
8 juli 2022
Veel kracht toegewenst aan alle familie en dierbaren van Wim met de verwerking van dit grote verlies.
Melinda Vermeulen
8 juli 2022
Op mijn 16e keerde ik terug uit Australië en kreeg meneer Mulders als docent Engels. Volgens mij was hij geen fan van mijn overduidelijke Aussie accent maar ik vond hem als leraar geweldig. No-nonsense en veel humor. 30 jaar later heeft de heer Mulders ook mijn dochter les gegeven, iets wat ik heel bijzonder vind. Ik wens zijn familie en dierbaren veel sterkte met dit grote verlies.
Kim de Vos
8 juli 2022
Ik wens familie, vrienden en andere naasten veel sterkte met dit grote verlies.
Jan Bart Adriaanse
8 juli 2022
Geschokt en verdrietig vernam ik deze week het overlijden van onze leraar Engels in de jaren tachtig Wim Mulders. Een prima leerkracht die plezier had in het lesgeven. klein van stuk maar met een stoere snor. Geboren in Steenbergen in Brabant, waar ik ook met plezier gewoond heb van 1993 t/m 1999. Ben hem daar nog 1 keer tegen gekomen op de gezellige Jaarmarkt met zijn gezin, twee kleine kindjes in stoeltjes op de fiets. Helaas vanwege de drukte toen niet meer kunnen spreken maar wel een groet van afstand. Te jong moet zijn gezin nu afscheid van hem nemen. Heel veel sterkte toegewenst, hij zal door velen gemist worden. Rust zacht meneer Mulders.Wim Mulders. Een
Merel Hoeksta, broer Walther en zus Rozemarijn.
8 juli 2022
Gecondoleerd met dit grote verlies. Meneer Mulders was iemand die uniek was. Een leraar die luisterde en advies gaf waar je daadwerkelijk wat aan had. Sterkte voor familie, vrienden en iedereen die hem lief had.
Denise van Kooten
8 juli 2022
Gecondoleerd met dit grote verlies! Meneer Mulders was een uniek persoon die altijd de positieve sfeer wist op te zoeken. Een leraar die luisterde en de juiste adviezen wist te geven. Veel sterkte aan familie, vrienden en ieder die hem zal missen.
Denise van Kooten
8 juli 2022
Gecondoleerd met dit grote verlies. Liefdevol mooi mens. Veel sterkte en kracht toegewenst
Fam. Van Meer
8 juli 2022
Gecondoleerd met het verlies van meneer Mulders. Als oud-leerling wens ik de familie, vrienden en naasten veel sterkte toe. Hij was een man die met zijn humor , empathie en een groot hart. Hij zal altijd in onze gedachten en harten blijven. Ik dank meneer Mulders voor de steun die hij mij heeft gegeven in de moeilijke tijden en voor hem als persoon. U bent te jong hee
Oud-leering van meneer Mulders
8 juli 2022
Geschrokken van het overlijdensbericht van Wim Mulders. En de impact die dat op me had en heeft. 'Meneer Mulders' en later bij de voetbal gewoon Wim. Altijd geïnteresseerd en behulpzaam. Als docent en mentor en als mens. Een fijne man waaraan ik goede herinneringen heb en veel van heb geleerd. Ik wens zijn familie, vrienden en kennissen veel sterkte en kracht toe.
Hanno Canters
8 juli 2022
Fijne herinneringen aan Wim. Ik dacht al die jaren nog regelmatig aan de adviezen die ik van hem heb gekregen tijdens mijn schoolperiode. Voor mij heeft hij zeker het verschil gemaakt. Veel sterkte gewenst aan de familie van Wim.
Sander Dorst, oud-leerling 2005-2011
8 juli 2022
Gecondoleerd met het verlies van Wim en heel veel sterkte toegewenst voor de komende tijd. Wim was een fijne leraar ,zei na 30 jaar geleden bij in de klas gezeten te hebben altijd nog gedag.Als of hij nog wist in welk hoekje van de klas je zat. Hij zal zeker gemist worden op school.
Jascha de Jong
8 juli 2022
U heeft het mogelijk gemaakt dat ik in Engeland kon studeren, ik ben erg gelukkig in Engeland en heb hier nu ook een goed lopend bedrijf, ik woon er nu permanent. Dit alles heb ik grotendeels te danken aan U. Ook bent u mijn Mentor geweest op de Havo en heeft u mij geholpen met de rouwverwerking van mijn eigen vader, dit zal ik nooit vergeten. Heel erg bedankt en rust in vrede.
Jelle van Sluis
8 juli 2022
Heel veel sterkte met dit grote verlies! Zijn lessen en de manier waarop hij in het leven stond hebben grote indruk op mij gemaakt.
Evelijn
8 juli 2022
Als oud-leerling wens ik familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit enorme verlies. Meneer Mulders was een fijne docent. Zoals hij zelf benoemd heeft hij voor velen een verschil gemaakt, dat geldt zeker ook voor mij!
Kim Ravia
8 juli 2022
Als oud-leerling wens ik familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit enorme verlies. Meneer Mulders was een fijne docent. Zoals hij zelf benoemd heeft hij voor velen een verschil gemaakt, dat geldt zeker ook voor mij!
Kim Ravia
8 juli 2022
Mooie herinneringen aan Wim, altijd een lach.
Martinus Coolbergen
8 juli 2022
Mooie herinneringen aan de altijd positief ingestelde Wim, alles met een lach en toch serieus. Heel veel sterkte wens ik de familie toe met dit grote verlies.
Tinus Coolbergen
8 juli 2022
Familie en vrienden gecondoleerd met verlies van Wim. Een veel te vrieg einde voor een mooi mens. Ik herinner mij Wim vooral als mijn leraar op RSG en dat zijn alleen maar fijne herinneringen. De laatste jaren zag ik hem wel eens in de stad of bij zijn schoonmoeder. Wim was nog steeds Wim, niks veranderd. Nog net zo rustig en zorgzaam. Ik wens voor de familie en vrienden veel kracht toe.
Marina Goudzwaard
8 juli 2022
Een docent zoals hij zijn er niet veel. We zullen u missen.
Miranda Vrijhoeven (Bakker)
8 juli 2022
Als oud-leerling wens ik de familie en vrienden veel sterkte toe. Meneer Mulders was een bijzonder aardige man en een goede leraar, ik heb met veel plezier zijn lessen gevolgd.
Mike Kafoe
8 juli 2022
Gecondoleerd, heel veel sterkte.
Marcel en Ida Dekker
8 juli 2022
We hebben zelf nog les van hem gehad en ondertussen zijn ook onze kinderen oud- leerlingen van Meneer Mulders. Hij was een goede, aardige en betrokken leerkracht! We wensen familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies.
Familie Heijboer
8 juli 2022
U was een hele fijne leraar,bedankt voor alle hulp die u gaf.U nam de tijd om alles rustig uit te leggen,en had veel humor!heel veel sterkte gewenst voor de familie.
Wendy Langelaar-Wesdorp
9 juli 2022
Als oud leerling van dhr Mulders ben ik erg geraakt door het overlijden. Meneer Mulders herinner ik als een lieve, behulpzame en oprechte man. Hij heeft mij altijd geholpen om het vak Engels onder de knie te krijgen. Hij stond altijd klaar voor iedereen en had ook echt aandacht voor zijn leerlingen. Het is een groot gemis… Heel veel sterkte voor de nabestaanden
Iris Jonker
9 juli 2022
Eerst leerde ik 'meneer' Mulders kennen als docent. Elk schooljaar snel op het rooster kijken of hij onze docent Engels zou zijn. Later ontmoette ik Wim op de oudergesprekken, toen ik leerkracht was van zijn zoon. En sinds een jaar of 5 was hij mijn buurman. Niet direct naast ons maar dat verschil maakte hij nooit. Heel veel sterkte voor Helma, Kelly en Nick❤️
Jeanine Verhoek-de Vos
9 juli 2022
Als een van de vele oud-leerlingen die van meneer Mulders zijn lessen heeft mogen genieten, wil ik zijn dierbaren bij deze condoleren. Zijn lessen waren een oase tijdens wat voor mij een stressvolle periode was, met altijd een fijne combinatie tussen leuke uitdaging en een grapje hier en daar. Een bijzonder betrokken docent die écht een verschil heeft gemaakt in mijn leven en waardoor ik mijn tijd op de havo fijn heb kunnen afsluiten. Veel sterkte toegewenst met dit grote verlies.
Janine Bezemer
9 juli 2022
Dat ik je als klein meisje een innemende man vond, als je bij ons kwam eten en later was je mijn lievelingsleraar. Je kon iedereen de baas op een sympathieke, rustige manier. Ik heb me daar altijd over verwonderd. Wat een spijt dat je niet langer deze wereld kan verblijden met jouw persoonlijkheid. Heel veel sterkte aan je familie om dit een plek te geven.
Zoé Baart
10 juli 2022
Wat een fijne leraar Engels heb ik aan meneer Mulders gehad, met alleen maar fijne herinneringen. Voortvarend als de lessen gingen, strooide hij zo af en toe een grapje om je bij de les te houden. Veel sterkte met het verlies voor de familie. Laat de mooie en liefdevolle herinneringen die Wim nalaat een bron van kracht voor jullie zijn.
Marcha Osephius
11 juli 2022
Gecondoleerd met dit grote verlies. Engels van 'meneer' Mulders heb ik altijd met veel plezier gevolgd. Met zijn geweldige humor en vriendelijkheid wist hij de klas altijd bij de les te houden. Heel veel sterkte toegewenst
Vincent Jansen
17 juli 2022
Wat een ontzettend droevig nieuws. Ik heb altijd met veel plezier de Engelse lessen gevolgd. Absoluut een favoriete leraar geweest. Heel veel sterkte toegewenst.
Sanne Schot
17 september 2022

Deel deze pagina

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ