Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Keurmerken en certificeringen

Register Uitvaartverzorger

In het Register Uitvaartverzorgers vindt u uitvaartverzorgers die de titel RU (Register Uitvaartverzorg(st)er) achter hun naam mogen voeren. Deze uitvaartverzorgers werken voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, hebben het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) behaald én kunnen aantonen dat zij voldoende ervaring opdoen en nascholing volgen.

Meer over het keurmerk

 

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Het aanbod aan uitvaartondernemingen is groot en divers. Waar moet u op letten als u een keuze maakt? Het Keurmerk Uitvaartzorg helpt u hierbij. Uitvaartondernemingen met dit Keurmerk bieden namelijk zonder uitzondering hoge kwaliteit. Hun uitvaartverzorgers begeleiden u op een deskundige, betrouwbare en transparante manier. U kunt bij ons met een Keurmerk rekenen op de zes zekerheden.

Uitvaart

BGNU Keurmerk

BGNU-leden beschikken over het Keurmerk Uitvaartzorg. Samen organiseren zij met de nabestaande de laatste reis van hun dierbare. Maatwerk is de standaard voor de gecertificeerde uitvaartondernemer. Vanzelfsprekend staan zij garant voor een betrouwbare en transparante dienstverlening aan de familie waarbij keuzevrijheid hoog in het vaandel staat

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Contact opnemen

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ