Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen in Brouwershaven: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorging in Brouwershaven

Wanneer u in Brouwersdam op zoek bent naar uitvaartverzorging voor een begrafenis of crematie, dan bent u bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger in goede en vertrouwde handen. In tijden van verlies van een dierbare komen er veel zaken op u af. Tijdens deze moeilijke en vooral emotionele periode helpen wij bij het verzorgen van een passend, eervol en waardig afscheid. Bij het maken van moeilijke keuzes staan wij u persoonlijk, betrokken en respectvol bij. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie. Wij ontzorgen u tijdens het regelen van de uitvaart in Brouwershaven en omgeving. Bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger staan uw wensen centraal.

Bij het overlijden van een dierbare heeft u een aantal zaken die direct geregeld moeten worden? Een overzicht wat te doen bij een overlijden:

Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Een uitvaart in Brouwershaven regelen?

Bij een overlijden van een dierbare komt er als nabestaanden veel op u af. Had uw dierbare wensen rondom de uitvaart? Welke wensen waren dit? Wellicht kwam het overlijden plotseling en staat u voor de moeilijk taak om de uitvaart in Brouwershaven te verzorgen van uw dierbare. Gaat de voorkeur uit naar begraven of cremeren? Welke kleding kiest u? Wat gaan we doen met rouwvervoer, welke kist, wel of geen bloemen? Deze vragen kunnen behoorlijk confronterend en emotioneel zijn. Om u te helpen bij het samenstellen van een waardig en eervol afscheid staan wij u als uitvaartondernemer bij in moeilijke en verwarrende tijden.

Wij fungeren naast uitvaartbegeleider ook als steun bij het verwerken van het moeilijke verlies. Praktische zaken nemen we voor u uit handen. U bepaalt zelf de samenstelling van de begrafenis of crematie. Wij realiseren uw wensen rondom de uitvaart.

Regel de uitvaart
Uitvaart

Begrafenisondernemer uit Brouwershaven nodig?

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Brouwershaven? Dan laat u de begrafenis verzorgen door een persoonlijk en betrokken begrafenisondernemer. Wat zijn de wensen van de overledene rondom de uitvaart? Welke kist, volgauto’s, boeketten, rouwkaarten en welke grafsteen kiest u? Maakt u graag gebruikt van de rouwkamer? Uw wensen staan centraal bij het regelen van de begrafenis in Brouwershaven. Als uitvaartbegeleider zorgen wij er met de nabestaanden voor dat een dierbare familielid een waardig afscheid krijgt. De laatste eer, die zonder zorgen respectvol en persoonlijk wordt samengesteld.

Wij staan 24/7 klaar om u te helpen bij het verwerken van het verlies. Ontzorging waarbij praktische zaken uit handen genomen worden, zodat u in deze moeilijke tijden toewerkt naar het laatste afscheid.

Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Crematie regelen voor uw dierbare familielid

Is de keuze van de overledene en/of nabestaanden gevallen op een crematie in Brouwershaven? Dat is mogelijk bij één van onze partners in het crematorium. U kiest het gewenste crematorium in bijvoorbeeld Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam. Als crematieverzorgers denken en helpen we graag bij het samenstellen van een crematieplechtigheid die volledig naar wens is. In samenwerking met het crematorium realiseren we aan de hand van uw wensen een prachtig laatste afscheid. Een passende en respectvolle laatste eer, zodat de crematieplechtigheid in goede orde verloopt. Ons doel is om u te ontzorgen tijdens de emotionele periode van het overlijden van een dierbare.

Stel de crematie zelf samen. Door de wensen van de overledene en nabestaanden centraal te stellen, helpen en steunen wij in de periode van afscheid nemen. Vraag naar de mogelijkheden en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Crematieplechtigheid regelen
uitvaart begrafenis crematie

Uitvaartverzorging Steijn De Vlieger voor begrafenissen en crematies

Sinds jaar en dag is Uitvaartzorg Steijn De Vlieger een begrip in de regio. Wij regelen en verzorgen uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Oosterland en omgeving. Kies voor ontzorgen voor en tijdens de uitvaart.

Laat ons u helpen bij het regelen van uw uitvaart in Brouwershaven. Samen gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we voor een passende laatste eer van uw dierbare familielid, vriend of kennis door middel van een persoonlijke uitvaartplechtigheid.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ