Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen in Bruinisse: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorger in Bruinisse nodig?

Na het overlijden van een dierbaar familielid, kennis of vriend(in) staat u als nabestaande voor de organisatie van een uitvaart in Bruinisse en omgeving. Een emotionele periode breekt aan en een moeilijke periode van keuzes maken en beslissingen nemen. In het geval van een plotseling overlijden zijn er veel beslissingen die u als directe nabestaanden mag nemen. Daarbij willen wij, als uitvaartverzorger in Bruinisse u deskundig, persoonlijk en betrokken bijstaan en praktische zaken uit handen nemen rondom de uitvaart. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie. Uw wensen staan centraal bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger.

Is uw dierbare overleden? Let dan op een aantal praktische zaken. Bekijk wat u nu moet regelen.
Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart regelen voor een overledene?

Zodra de arts het overlijden vaststelt en wettelijk documenteert, mogen wij u gaan helpen bij het regelen van de uitvaart in Bruinisse. U staat voor belangrijke taak: het laten verzorgen van de uitvaart van een dierbaar familielid of vriend. De overledene heeft misschien overlijdenswensen kenbaar gemaakt voor het overlijden. Wellicht kwam het onverwachte. In dit geval neemt u als nabestaande en directe familie de beslissingen over de inrichting van de uitvaart. Uw wensen staan voorop en worden ingevuld. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Bruinisse. Uitvaartzorg Steijn De Vlieger neemt u de praktische zaken uit handen en staat u bij in emotionele tijden.

Geef u wensen aan en wij zorgen samen voor een waardig afscheid van de overledene. Laat de uitvaart verzorgen door een betrokken en persoonlijke uitvaartbegeleider. Samen regelen we een respectvol laatste eerbetoon.
Regel de uitvaart
Uitvaart

Begrafenis in Bruinisse samenstellen

Is de beslissing voor een begrafenis in Bruinisse genomen? Uw keuze voor Jaco Steijn is een keuze voor een ervaren begrafenisondernemer in Bruinisse. Hoe vult u de begrafenis verder in? Die vraag stellen wij als begrafenisondernemer. Welke kleding draagt de overledene? Hoe verloopt het rouwvervoer? Wilt u bijvoorbeeld volgwagens of een andere vorm? Wel of geen bloemen of rouwkaarten? Kiest u voor een laatste gang, waarbij u de kist zelf wilt dragen? De mogelijkheden zijn oneindig bij het organiseren van een begrafenis.

Heeft u al gekozen uit het type kist? Vier weken na de begrafenis dient u een keuze te maken voor een persoonlijke grafsteen. De meeste praktische zaken nemen we uit uw handen, zodat u zich kunt richten op de invulling van de afscheidsdienst.

Wilt u doorpraten over de mogelijkheden rondom het laten verzorgen van een begrafenis? Wij helpen u bij het samenstellen van een complete begrafenis. Als begrafenisonderneming staan wij in tijden van verlies 24/7 klaar om u te helpen. Geef uw wensen aan en we regelen samen een persoonlijke begrafenis.
Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Verzorg de crematie in Bruinisse naar eigen wensen

Beslist u liever anders? Dan kiest u voor een uitvaart in de vorm van een crematie in Bruinisse. Maar hoe laat u de crematie verzorgen? Heeft de overledene wensen achtergelaten? Of mag u als nabestaande en directe familie de crematie vorm geven. Naast dat u de afscheidsdienst invult, kiest u ook zelf voor een crematorium in de buurt. De crematie laten we uitvoeren door één van onze partners in de verschillende regio’s. U neemt de beslissingen over het crematorium. U kunt kiezen voor Middelburg, Goes, Spijkenisse, Rotterdam of een ander door u gewenst crematorium.

Als crematiebegeleider nemen wij alle praktische zaken uit handen. In overleg regelen we de crematie. Van de kist, tot de afscheidsdienst, de crematie en het kiezen van een urn. Vier weken na de crematie stellen wij de urn beschikbaar. Heeft u andere wensen? Ook dat kunnen we voor uw waarmaken. We staan u persoonlijk, betrokken en deskundig bij in emotionele tijden.
Crematieplechtigheid regelen
Uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Uitvaartzorg Steijn De Vlieger voor begrafenissen en crematies

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Bruinisse. Bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger regelt u de uitvaart naar eigens wens. Uw uitvaartbegeleiders staan al sinds 1998 nabestaanden bij. Uitvaartzorg Steijn De Vlieger verzorgt uitvaarten in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Sint-Philipsland, Oosterland en omgeving.

Regel een uitvaartplechtigheid met een respectvol laatste eerbetoon. Stel samen met uw uitvaartbegeleider de uitvaart samen en ga voor een waardig afscheid. Ontdek het team van Uitvaartzorg Steijn De Vlieger, die u bijstaat in de emotionele periode van verlies.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ