Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen Burgh-Haamstede: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorging in Burgh-Haamstede

Bent u op zoek naar een uitvaart verzorger, begrafenis of een crematie in Burgh-Haamstede? Tijdens de hectische dagen rondom het overlijdens van uw geliefde en dierbare zijn er veel praktische zaken die op u af komen. Om te voorkomen dat het u te veel wordt, zorgen we samen dat het laatste afscheid geheel naar wens van de overledene wordt verzorgd. Deskundige, professionele ondersteuning en persoonlijke betrokkenheid zijn onmisbaar bij het regelen van de uitvaart. Kiest u voor een crematie of begrafenis? Bij uitvaartcentrum Uitvaartzorg Steijn De Vlieger staan uw wensen centraal!

Is uw dierbare overleden? Let dan op een aantal praktische zaken. Bekijk wat u nu moet regelen.

Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart in Burgh-Haamstede laten verzorgen

Voordat we beginnen met het samenstellen van de uitvaart in Burgh-Haamstede zal een arts eerst het overlijden vaststellen en wettelijke documenten invullen en tekenen. Tot die tijd kunnen en mogen wij als uitvaartzorg Steijn De Vlieger niets voor u doen.

Wat waren de wensen van de overledene? Wellicht kwam het verlies van uw dierbare familielid onverwachts en staat u als nabestaande voor een moeilijke keuze. Wordt het een uitvaart in de vorm van een begrafenis of een crematie? Bent u er nog niet uit? Onze ervaring en deskundigheid helpen u bij het maken van keuzes en het nemen van moeilijke beslissingen. Wij assisteren u en houden u van iedere stap op de hoogte. Stel een uitvaart samen voor een waardig afscheid en met de laatste eer die uw dierbare verdient.

Als uitvaartbegeleider bieden wij steun en troost en nemen we graag praktische zaken rondom de uitvaart in Burgh-Haamstede en omgeving uit handen. Geef uw wensen de vrije loop en stel een persoonlijke uitvaart samen.

Regel de uitvaart
Uitvaart

Complete begrafenis in Burgh-Haamstede

Is de wens van de overleden persoon een begrafenis in Burgh-Haamstede? Een begrafenis regelen is een emotionele opdracht, die gepaard gaat met het maken van veel en moeilijke keuzes. Welke kleding kiest? En voor welk soort rouwvervoer kiest u? Wilt u de laatste eer bewijzen door de kist zelf te dragen? Welke kist wenst u? En kiest u voor bloemen? Welke grafsteen wenst u? Dit zijn heel veel keuzes, die direct op u afkomen. In dit proces willen wij u helpen en waar nodig ontzorgen. Deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens de emotionele periode van rouw.

Wilt u hulp en steun bij het regelen van een begrafenis in Burgh-Haamstede? Wij helpen u bij het verzorgen van een passend en waardig afscheid van uw dierbare familielid. Als nabestaande staan we u bij en steunen en troosten u. 24/7 zijn wij beschikbaar.

Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Crematie regelen in Burgh-Haamstede?

Heeft de overleden persoon de wens uitgesproken voor een crematie in Burgh-Haamstede? Of was het overlijden onverwachts en zijn er geen wensen besproken over de uitvaart? U staat als nabestaanden en directe familie voor een moeilijke opgave. Een crematie regelen betekent veel beslissingen nemen. Keuzes voor: de kist, wel of geen bloemen, drukwerk, gebruik maken van de rouwkamer? Welke crematorium heeft u voorkeur? Er zijn verschillende mogelijkheden om een crematie in Burgh-Haamstede samen te stellen.

Bij het nemen van beslissingen voor de crematieplechtigheid staan wij u bij. Door middel van deskundigheid en betrokkenheid helpen wij u bij het maken van keuzes. Ons doel is u te ontzorgen in moeilijke en emotionele tijden. Bent u klaar om de crematie te regelen? We zorgen samen voor een passend, waardevol en respectvol afscheid.

Laat uw wensen achter voor een crematie. Uw wensen zijn de leidraad voor de compleet verzorgde crematie in Burgh-Haamstede.

Crematieplechtigheid regelen
Uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Begrafenissen en crematies bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Uitvaartzorg Steijn De Vlieger verzorgt al meer dan 10 jaar uitvaarten, begrafenissen en crematies op Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Oosterland en omgeving. Laat u ontzorgen door uitvaartbegeleiders die persoonlijk en betrokken steun bieden voor, tijdens en na de uitvaart van een dierbare.

Kies voor een uitvaart in de vorm van een begrafenis of een crematie in Burgh-Haamstede. In overleg met nabestaanden gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we voor een passende laatste eer van uw dierbare familielid, vriend of kennis. Regel een persoonlijke uitvaartplechtigheid volledig naar eigen wens.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ