Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart in Colijnsplaat: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorging in Colijnsplaat

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Colijnsplaat? Bij Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger stelt u zelf de uitvaart samen. Naast het organiseren van de begrafenis of crematie bieden wij persoonlijk betrokken en deskundig advies en steun tijdens de hectische en verwarrende tijden. In deze emotionele periode komen er veel vragen op u af. Hoe zit het met overlijdensverzekering? Hoe vullen we de uitvaart in? Wat waren de wensen van de overleden persoon en wat wilt u als nabestaanden?

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Colijnsplaat, Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger vult de uitvaart samen met u in. Wilt u een globaal beeld van de uitvaart? Ontdek welke onderdelen en mogelijkheden er zijn en wat u kunt verwachten.

Dit kunt u verwachten
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart in Colijnsplaat regelen

U staat voor de beslissing hoe u de uitvaart in Colijnsplaat gaat regelen. Nadat de arts een overlijden constateert en wettelijk documenteert, kunnen wij u helpen bij het samenstellen van de uitvaart. Een niet eenvoudige opdracht, aangezien we te maken hebben met fundamentele vragen die ingrijpend zijn rondom de uitvaart van een overleden persoon. Welke overlijdenswensen werden er achtergelaten? Wellicht kwam het onverwacht en staat u nu als nabestaanden voor de ingewikkelde taak om de uitvaart zelf in te gaan richten.

In verwarrende en hectische dagen kunt u rekenen op onze volledig steun en staan wij u bij waar nodig. Of u nu kiest voor een uitvaart in de vorm van een begrafenis of crematie, wij helpen u persoonlijk, betrokken en deskundig bij het inrichten van een complete uitvaart.

Wilt u doorpraten over de inrichting van een uitvaart en welke mogelijkheden u heeft? Stel u vraag of neem contact op met een van onze uitvaartbegeleiders.

Heeft u crematie wensen? Scroll direct door.

Uitvaart

Begrafenis in Colijnsplaat laten verzorgen

Heeft de overledene de wens gehad om begraven te worden? Of kiest u als nabestaanden voor een begrafenis in Colijnsplaat? U heeft vast en zeker een bepaalde voorstelling van hoe de begrafenis eruit moet komen te zien. Dat beeld willen wij voor u gaan realiseren. Daarom horen wij graag hoe u als nabestaanden de begrafenis voor u ziet.

U mag kiezen uit een van onze kisten. Vervolgens bepaalt u waar de overleden persoon opgebaard mag worden. Wilt u dit thuis, op een externe locatie of bijvoorbeeld in onze rouwkamer? De keuze leggen wij in u handen. Andere belangrijke vragen zijn: welke kleding kiest u? Wel of geen bloemen en welk drukwerk? Ook de locatie van uitvaart bepaalt u zelf. Hoe gaat u het rouwvervoer inrichten? Allemaal wezenlijke vragen bij het regelen van de begrafenis in Colijnsplaat.

Uw wensen staan centraal bij het laten verzorgen van de begrafenis. Praat eens verder met onze uitvaartbegeleiders en stel de begrafenis zelf samen.

uitvaart crematie begrafenis

Crematie in regio Colijnsplaat regelen

Wellicht kiest voor een crematieplechtigheid. Een crematie in Colijnsplaat verzorgen geeft u de mogelijkheid om de crematieplechtigheid geheel volgens u wensen in te richten. Laat uw gedachten gaan en schets een crematie die volledig ingericht is naar uw wensen. Van de keuze voor een kist, de opbaring thuis of bijvoorbeeld in onze rouwkamer, tot aan de bloemen, het drukwerk en de keuze voor een urn. U bepaalt en wij helpen u bij de praktische zaken rondom het regelen van de crematie. Dit doen wij persoonlijk, betrokken en 24/7. Als uitvaartverzorgers zijn wij uw steun in de rug in de periode van overlijden en crematie. Ook na de crematie krijgt u de nazorg die u zelf wilt.

Vier weken na de crematie wordt de as beschikbaar gesteld door een crematorium in de buurt van Colijnsplaat. Door onze nauwe samenwerking met partners kiest u bijvoorbeeld uit een crematorium in Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander crematorium buiten de regio te kiezen voor het cremeren van een overleden persoon.

uitvaartzorg Steijn de vlieger

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger voor begrafenissen en crematies

Sinds jaar en dag is Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger een begrip in de regio. Wij regelen en verzorgen uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Sint-Philipsland en omgeving. Kies voor ontzorgen voor, tijdens en na de uitvaart.

Laat ons u helpen bij het regelen van uw uitvaart in Colijnsplaat. Samen gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we door middel van een persoonlijke uitvaartplechtigheid voor een passend laatste eerbetoon aan uw dierbare familielid, vriend of kennis.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ