Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen in Kortgene: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorging Kortgene

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Kortgene en omgeving? Een begrafenis of een crematie regelen is geen eenvoudige opdracht. In verwarrende en hectische tijden is het vaak een complexe uitdaging om de wensen van de overledene en nabestaanden samen te bundelen tot een waardige uitvaart. Waren er wensen van de overledene? Wat waren die wensen? Zo niet, hoe zorgt u als nabestaanden voor een complete uitvaart, waarbij uw dierbare een passend laatste eerbetoon krijgt?

Ervaar het gemak van onze persoonlijke, betrokken en deskundige uitvaartbegeleider. Complete ontzorging rondom de uitvaart van uw dierbare familielid? Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, bij Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger bepaalt u hoe de uitvaart ingevuld wordt. Wilt u een globaal beeld van de uitvaart? Ontdek welke onderdelen er mogelijkheden er zijn en wat u kunt verwachten.

Dit kunt u verwachten
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart in Kortgene regelen

Uitvaart verzorgen in Kortgene? Bij Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger stellen we de uitvaart samen gebaseerd op uw wensen. Wensen die wij in vervulling gaan brengen, zodra de dienstdoende arts een overlijden constateert en wettelijk documenteert. Deze fase zit vol met keuzes maken en beslissingen nemen rondom de uitvaart. Er komt veel op u af en u kunt in deze hectische en vooral verwarrende tijd alle steun gebruiken die aanwezig is. Daarom helpen wij u bij het uit handen nemen van praktische zaken en ondersteunen u bij het maken van belangrijke keuzes. U kiest bij Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger zelf voor de vorm van de uitvaart. Dit kan met een begrafenis of een crematie in Kortgene.

Begrafenis of crematie? Eén ding staat vast: samen zorgen we voor een passend en respectvol laatste eerbetoon aan de overleden persoon. Bekijk nu wat er direct geregeld moet worden bij een overlijden.

Regel de uitvaart
Uitvaart

Begrafenis Kortgene laten verzorgen

Kiest u voor een begrafenis in Kortgene? Dan heeft u vast al nagedacht welke onderdelen zeker niet mogen ontbreken. Wellicht heeft de overleden persoon overlijdenswensen achtergelaten. In dat geval kent u de richtlijnen. Is dit niet het geval? Dan staat u als nabestaanden voor de opgave om de begrafenis samen te stellen. Wilt u gebruikmaken van onze rouwkamer, kiest voor opbaring thuis of op een andere locatie? U mag bijvoorbeeld de kleding kiezen die de overleden persoon gaat dragen in de kist. Een kist die u zelf uit ons assortiment met kisten gaat kiezen. Rondom de begrafenis hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij vervoeren u, indien gewenst, met passend rouwvervoer. U stelt de begrafenis zelf samen met bloemen, drukwerk en de keuze voor een grafsteen.

Zorg voor een afscheidsdienst die aansluit bij de wensen van de overleden persoon en de nabestaanden. Wilt u de mogelijkheden bespreken voor het samenstellen van een begrafenis?

Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Crematie in Kortgene laten verzorgen

Is de wens van de overleden persoon en/of nabestaanden een crematie in Kortgene? Bij het laten verzorgen van een crematie in Kortgene heeft u nadrukkelijk rekening te houden met vereisten. Uw wensen staan centraal bij het samenstellen van de crematieplechtigheid in Kortgene. Wij nemen de meest praktische zaken uit handen en laten u de invulling van crematie zelf bepalen. Zo kiest u zelf voor de vorm en de inhoud van de afscheidsdienst. Er moet nagedacht worden over de kist, de kleding, de bloemen, het drukwerk en andere zaken die u wenst bij het samenstellen van een crematie. Vier weken na de crematie stelt het door u gekozen crematorium de as beschikbaar. Kiest u voor een urn of bijvoorbeeld verstrooiing van de as op een door u gewenste vorm?

Welke crematorium heeft u voorkeur? In samenwerking met onze partners is het mogelijk om gebruik te maken van het crematorium in Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander crematorium buiten de regio te kiezen voor het cremeren van een overleden persoon.

Crematieplechtigheid regelen
Uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger voor begrafenissen en crematies in de regio

Sinds jaar en dag is Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger een begrip in de regio. Wij regelen en verzorgen uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en omgeving. Kies voor ontzorging voor, tijdens en na de uitvaart.

Laat ons u helpen bij het regelen van uw uitvaart in Kortgene. Samen gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we door middel van een persoonlijke uitvaartplechtigheid voor een passend laatste eerbetoon aan uw dierbare familielid, vriend of kennis.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ