Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen in Noordwelle: begrafenis of crematie

Op zoek naar een uitvaartverzorger in Noordwelle?

Bij het overlijden van een dierbare komen er voldoende zaken op u af. Vragen die in moeilijke en verwarrende tijden confronterend zijn en het nodige verdriet oplevert. Om tot een passend en eervol afscheid te komen staat u voor keuzes die gemaakt moeten worden. Bij het nemen van beslissingen staan wij als uitvaartverzorger persoonlijk, betrokken en met alle liefde voor u klaar. Wij helpen u bij het verzorgen van een uitvaart in Noordwelle voor een waardig afscheid van een overledene. Of het nu gaat om een uitvaart in de vorm van een begrafenis of om een crematie. Uitvaartzorg Steijn De Vlieger zet uw wensen centraal.

Is uw dierbare overleden? Dan zijn er een aantal zaken die u direct moet regelen. Bekijk hier wat u nu moet regelen.
Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart in Noordwelle regelen?

Veel, heel veel komt er nu op u af. U staat voor het moment dat u de uitvaart gaat regelen voor een overledene. Als nabestaande staat u voor een zware taak. Welke kleding, kist, bloemen … cremeren of begraven? Wat waren de wensen van de overledene? Eén ding staat voorop. De overleden persoon verdient een waardig en passend afscheid. Bij het maken van deze belangrijke keuzes willen wij u als uitvaartondernemer bijstaan, voorzien van steun, adviseren en praktische zaken uit handen nemen. Kiest u voor volgauto’s, draagt u zelf de kist en wat mag er niet ontbreken tijdens de afscheidsdienst? U stelt de uitvaart compleet zelf samen, zodat uw dierbare de uitvaart krijgt die hij of zij op eervolle wijze verdient.

Heeft u een uitvaartbegeleider nodig voor een uitvaart van uw dierbare? Ervaar hoe onze deskundige, betrokken en persoonlijke uitvaartverzorger u in zware en emotionele tijden van verlies helpt bij de uitvaart.
Regel de uitvaart
Uitvaart

Begrafenis in Noordwelle laten verzorgen

Is de wens van de overledene een begrafenis? Dan richt u de begrafenis in Noordwelle compleet in volgens de wens van een overledene of nabestaande. Als nabestaande staat u in deze moeilijke tijden voor de keuze om de begrafenis zo waardevol, eervol en respectvol te laten verzorgen. Tijdens deze emotionele en moeilijke periode staan wij als begrafenisondernemer in Noordwelle u bij en kunt u 24/7 een beroep op ons doen. Persoonlijk, betrokken en respectvol helpen wij u en de familie bij het rouwverwerkingsproces en ontzorgen als begrafenisverzorger u volledig naar uw wensen.

Een dierbare laten begraven? Ontdek de mogelijkheden voor een begrafenis bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger. Stel de begrafenisplechtigheid volledig samen naar wens van de familie en nabestaande.
Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Crematie Noordwelle stelt u zelf samen

Heeft de overledene gekozen voor een crematie in Noordwelle? Of kiest u als nabestaande voor een crematieplechtigheid? Als crematieverzorger helpen wij bij het samenstellen van een crematie zoals u het graag ziet. In het crematorium van onze partners en bij het regelen van de crematie staan uw wensen centraal en beslist u altijd over de invulling van uitvaart. Wellicht overweegt u om de laatste eer te bewijzen door de kist zelf te dragen. Uw overwegingen zijn bij onze crematieverzorgers mogelijk. U bepaalt hoe de crematieplechtigheid verlopen gaat. Wij zijn uw steun in moeilijke, emotionele en zware tijden en wij ontzorgen u naar wens.

Overweegt u een crematie? Zorg voor een passend, eervol en respectvol afscheid. U stelt de crematie samen zodat uw dierbare de laatste eer ontvangt die hij of zij verdient.
Crematieplechtigheid regelen
Uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Uitvaartzorg Steijn De Vlieger verzorgd de uitvaart geheel naar wens

Uitvaartcentrum Steijn De Vlieger is sinds jaar en dag een begrip in de regio. Wij verzorgen complete uitvaarten in de omgeving van Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Oosterland en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor zowel begrafenissen als crematies. Ons doel is om u te ontzorgen in moeilijke en verwarrende tijden.

U stelt bij uitvaartonderneming Steijn De Vlieger uw complete uitvaart Noordwelle samen. Wel of geen volgauto’s, bloemen of gebruik maken van de rouwkamer? U bepaald het! Welke kleding, kist en rouwvervoer kiest u? Rouwkaarten, grafmonument of urn? De mogelijkheden zijn groot en divers en zorgen voor een persoonlijk en waardig afscheid.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ