Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen in Scharendijke: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorging in Scharendijke

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Scharendijke en omgeving? Voor een begrafenis of een crematie in Scharendijke kunt u bij Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger uw wensen in vervulling laten gaan. In hectische en verwarrende tijden van een overlijden komt er veel op u af. Wat moet direct geregeld worden? Hoe vullen we de uitvaart in? Kiezen we als nabestaanden voor een begrafenis of een crematie? Allemaal vragen die u zeer spoedig beantwoorden moet. Als uitvaartbegeleider ontzorgen wij u tijdens deze hectische fase met het uit handen nemen van praktische zaken bij verlies van een dierbare familielid of kennis. Welke vorm van uitvaart u ook kiest, bij een begrafenis of een crematie staan wij u 24/7 persoonlijk, betrokken en deskundig bij.

Is uw dierbare partner, vriend, kennis of familielid overleden? Let dan op, bekijk eerst welke praktische zaken u direct moet regelen.

Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Een uitvaart in Scharendijke regelen?

Bij het regelen van een uitvaart in Scharendijke komt heel wat kijken. Een overlijden komt altijd onverwachts. Een hectische en verwarrende periode volgt, waarin u beslissingen neemt voor de uitvaart van de overleden persoon. Wat komt er allemaal kijken bij het regelen van een uitvaart in Scharendijke? Zodra een overlijden geregistreerd en wettelijk gedocumenteerd wordt, kunnen we u helpen bij het verzorgen van een complete uitvaart. Kiest u voor opbaring thuis of wilt u gebruikmaken van onze rouwkamer, waar u altijd toegang tot heeft? Naast de rouwkamer stelt u zelf de gehele uitvaart samen. Uw wensen zijn de leidraad.

Bent u op zoek naar een persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleider? Iemand die u deskundig helpt en steunt bij het regelen van een uitvaart? Wij zijn 24/7 bereikbaar en altijd beschikbaar voor het stellen van vragen.

Regel de uitvaart
Uitvaart

Begrafenis regelen in Scharendijke

Kiest u voor een begrafenis in Scharendijke? Bij Uitvaartzorg Stein – De Vlieger stelt u de gehele begrafenis zelf samen. Van de keuze voor een kist tot aan de keuze voor het grafmonument wordt u persoonlijk, betrokken en deskundig geholpen. Wilt u gebruikmaken van onze comfortabele rouwkamer? Heeft u al nagedacht over de kleding en de keuze voor een grafkist? Wilt u bijvoorbeeld zelf de kist naar het graf dragen?

In overleg stellen wij uw wensen centraal en verzorgen wij zo de uitvaart die u voor ogen heeft. Ook de keuze voor bloemen behoort tot de mogelijkheden. Al nagedacht over eventueel drukwerk? We ontzorgen waar nodig en zorgen dat het praktische werk uit handen wordt genomen. Wellicht kiest u voor ons rouwvervoer om op de dag van de begrafenis vervoerd te worden. Niets is onmogelijk. De afscheidsdienst of rouwdienst zelf samenstellen op een door u te kiezen locatie? In overleg bespreken we de gewenste locatie. Tijdens de organisatie van de begrafenis zijn we 24/7 bereikbaar en zijn wij altijd beschikbaar, zodra u vragen heeft of steun verlangt.

Wilt u de mogelijkheden bespreken met één van onze begrafenisondernemers? Samen met Jaco kijken wat er mogelijk is voor het regelen van een begrafenis?

Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Crematie in Scharendijke regelen voor uw dierbare familielid

Wilt u een crematie in Scharendijke laten verzorgen? Weet dan dat u nog veel keuzes moet maken. Keuzes waarbij u uw wensen kunt laten meewegen in de samenstelling van een crematie. Bij het samenstellen van een plechtige crematie bepaalt u de indeling van de afscheidsdienst. Een mooie gelegenheid, die op elk gewenste locatie kan plaatsvinden, mag dan compleet ingericht worden door u als nabestaanden.

Heeft u voorkeur voor een crematorium? Geef uw voorkeur door. Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger heeft samen met partners verschillende mogelijkheden. Zo kiest u in de regio voor een crematorium in Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam. Liever een ander crematorium in een andere plaats? In overleg kijken we naar de mogelijkheden om de crematie op de door uw gewenste locatie te laten plaatsvinden.

Na de crematie wordt de as 4 weken in bewaring gebracht bij het crematorium in Scharendijke of omgeving. Vervolgens wordt de as beschikbaar gesteld en bent u vrij om dit, in de door uw te kiezen urn, mee te nemen naar een plek waar u wilt. Heeft u andere wensen rondom de as, zoals uitstrooien of andere vormen? In overleg kijken we naar de mogelijkheden.

Crematieplechtigheid regelen
uitvaart begrafenis crematie

Uitvaartverzorging Steijn De Vlieger voor begrafenissen en crematies

Sinds jaar en dag is Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger een begrip in de regio. Wij regelen en verzorgen uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en omgeving. Kies voor ontzorging voor, tijdens en na de uitvaart.

Laat ons u helpen bij het regelen van uw uitvaart in Scharendijke. Samen gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we door middel van een persoonlijke uitvaartplechtigheid voor een passend laatste eerbetoon aan uw dierbare familielid, vriend of kennis.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ