Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen in Tholen: begrafenis of crematie

Uitvaartonderneming Tholen

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming in Tholen en omgeving? Het laten verzorgen van een begrafenis of crematie is een complexe uitdaging. Het regelen van een uitvaart in Tholen vereist organisatie. Iets waar u in hectische en verwarrende tijden niet direct aan wilt denken. Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger helpt u bij het regelen en verzorgen van de uitvaart in Tholen. Als nabestaanden heeft u maar één taak: een waardig afscheid en daarmee een respectvol laatste eerbetoon aan de overleden persoon realiseren. Heeft de overleden persoon wensen achtergelaten? Dat helpt u bij het samenstellen van de uitvaart. Zo niet, dan zijn wij daar om u persoonlijk, betrokken en deskundig bij te staan voor een eervolle uitvaart.

Begrafenis of crematie? Bij Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger bepaalt u hoe de uitvaart ingevuld gaat worden. Wilt u een globaal beeld van de uitvaart? Ontdek welke onderdelen er mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten.

Dit kunt u verwachten
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart Tholen voor een waardig afscheid

Een uitvaart regelen in Tholen? Wij kunnen u helpen zodra de arts een overlijden registreert en wettelijk documenteert. Zodra dit vastgesteld is, kunt u een beroep doen op de uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger. U staat voor een keuze uit één van de uitvaartvormen: een begrafenis of een crematie. Wellicht is er een wens achtergelaten? Het komt ook meer dan regelmatig voor dat nabestaanden een beslissingen moeten nemen over begraven of cremeren in Tholen. Dat is geen eenvoudige keuze. U kunt kiezen voor opbaring thuis, maar bijvoorbeeld ook gebruikmaken van de rouwkamer. In overleg stemmen we uw wensen af.

Uw wensen staan centraal bij de uitvaartbegeleider van Tholen. Wilt u eens doorpraten over de mogelijkheden van een uitvaart in Tholen? Persoonlijk, betrokken en deskundig helpen wij u bij het samenstellen van een begrafenis of een crematie.

Heeft u crematie wensen? Scroll direct door.

Uitvaart

Begrafenis in Tholen regelen

Kiest u voor een begrafenis in Tholen? Dan mag u gaan nadenken over de invulling van de begrafenis. Een complexe uitdaging in een periode van emotie, verdriet en ontzetting. Hoe zorg ik voor een passend afscheid en een respectvol laatste eerbetoon? U mag nadenken over een kaart, de kleding, de kist, de bloemen en of u bij de begrafenis gebruik wilt maken van rouwvervoer. Bij die keuzes is hulp en gedegen advies onmisbaar. Vragen over bijvoorbeeld het zelf dragen van de kist en advies over een bepaalde kist? U kunt bij ons terecht met uw vragen en wensen. In deze heftige perioden komt er veel op u af en gaat er veel langs u heen. Een persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer helpt u en neemt praktische zaken voor u uit handen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van de afscheidsdienst? Ook daarin helpen en ondersteunen wij u!

Samen uw wensen rondom de begrafenis bespreken en de uitvaart helemaal afstemmen op de overleden persoon? Ervaar het gemak van onze persoonlijke, betrokken en deskundige begrafenisondernemer.

uitvaart crematie begrafenis

Crematie Tholen laten verzorgen

Kiest u voor een crematie in Tholen? Bij Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger stelt u de crematie helemaal zelf samen. Praktische zaken neemt de uitvaartbegeleider u uit handen. De invulling van de crematie bepaalt u zelf aan de hand van uw wensen. De afscheidsdienst op een gewenste locatie? Geen probleem. Wilt u specifieke onderdelen in de afscheidsdienst? Samen met de uitvaartbegeleider regelt u de crematie volledig naar eigen wensen.

Wij werken in de regio samen met verschillende partners. Zij maken het mogelijk dat u de crematie kunt laten plaatsvinden in de buurt. U vindt een crematorium in Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam. Heeft u een voorkeur voor een ander crematorium? Laat ons het weten en we kijken naar de mogelijkheden voor een crematie buiten uw regio.

Na de crematie, na 4 weken, wordt de as beschikbaar gesteld door het crematorium. U kunt zelf een urn kiezen. Kiest u liever voor een andere wijze, zoals uitstrooiing of een andere manier? In overleg bekijken we uw uitvaartswensen.

uitvaartzorg Steijn de vlieger

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger voor begrafenissen en crematies in de regio Tholen

Al meer dan 10 jaar is Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger een begrip in de regio. Onze uitvaartbegeleiders regelen samen met onze verzorgsters uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Tholen en omgeving. Kies voor ontzorging voor, tijdens en na de uitvaart.

Laat ons u helpen bij het regelen van uw uitvaart in Tholen. Samen gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we door middel van een persoonlijke uitvaartplechtigheid voor een passend laatste eerbetoon aan uw dierbare familielid, vriend of kennis.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ