Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen Wissenkerke: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorging in Wissenkerke

Mag u een uitvaart in Wissenkerke regelen? Een uitvaart stelt u helemaal zelf naar eigen wens samen. Bij Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger begrijpen wij dat als geen ander. U bepaalt zelf, wij nemen u vervolgens bij de hand en ontzorgen u in praktische zaken. Zo focust u zich op de samenstelling en de inhoud van de uitvaart. Is er sprake van een overlijdensverzekering? Wat waren de uitvaartswensen? Allemaal belangrijke vragen die op u afkomen in roerige en emotionele tijden.

Samen zorgen we voor een respectvol laatste eerbetoon aan uw dierbare. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie. Dit is wat u kunt verwachten bij het regelen van de uitvaart.

Dit kunt u verwachten
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart Wissenkerke regelen

Zodra de dienstdoende arts een overlijden constateert en wettelijke documenteert, kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een uitvaart naar wens. Heeft u al een idee over de vorm van de uitvaart? Welke wensen heeft uw dierbare kenbaar gemaakt in de wilsbeschikking? Kwam het overlijden onverwacht? Dan staat u als nabestaanden voor de opdracht om de begrafenis of crematie te regelen.

In de hectische en verwarrende tijden helpen wij u persoonlijk, betrokken en deskundig bij het verzorgen van de uitvaart. Van het opbaren en de condoleancebijeenkomst, tot aan de begrafenis of de crematie en de bijbehorende nazorg.

Doorpraten over één van de uitvaartsvormen in Wissenkerke? Laat uw wensen achter en kom in gesprek met ons en ervaar de persoonlijke steun en deskundigheid bij het laten verzorgen van de uitvaart.

Regel de uitvaart

Uitvaart

Heeft een crematie uw voorkeur? Scrol dan verder.

Begrafenis in Wissenkerke laten verzorgen?

Zodra u kiest voor een begrafenis in Wissenkerke, mag u de begrafenis gaan samenstellen. Een hele organisatie waarbij u kiest uit opbaring thuis, in onze rouwkamer of een andere gewenste locatie. Voorkeur voor een bepaalde kist? Ontdek alle mogelijke kisten voor uw dierbare. Vervolgens denkt u na over de kleding, die de overledene draagt in de kist en u zelf dragers uitkiest. Kiest u wel of niet voor bloemen bij de kist? Al nagedacht over drukwerk in de vorm van een rouwbrief? Vervolgens werkt u richting de begrafenis. Waar wilt u de afscheidsdienst laten plaatsvinden? In de aula op de plaatselijke begraafplaats of wellicht op een andere locatie. Wij zorgen voor het rouwvervoer, zodat u daar geen zorgen over heeft.

Zodra de begrafenis heeft plaatsgevonden krijgt u, indien gewenst, nazorg en kiest u de steen uit voor op het graf. Begin vandaag het regelen van de begrafenis.

Begrafenis samenstellen
uitvaart crematie begrafenis

Crematie in Wissenkerke verzorgen

Als u kiest voor een crematie in Wissenkerke, dan wilt u ook dat de crematieplechtigheid tot in de puntjes geregeld is. Dat is wat wij samen met u gaan doen. Zodra het mogelijk is gaan we samen met u als nabestaanden om tafel om te spreken over de invulling van de crematie in Wissenkerke. U beslist over de locatie van opbaring. Gebeurt dit in het ouderlijk huis, kiest u voor onze rouwkamer of voor een andere locatie? U kiest uit een van de mogelijke kisten. Vervolgens beslist u welke kleding de overledene gaat dragen en of er bloemen aanwezig mogen zijn. Al nagedacht over het drukwerk? Ook hierin helpen wij u!

Voorkeur voor een locatie voor de afscheidsdienst? Geef uw wens aan en wij bekijken de mogelijkheden. Wij verplaatsen u op de dag van de crematie met rouwvervoer naar een crematorium Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam. Kiest u liever voor een ander crematorium? Laat het ons weten en wij gaan in gesprek met onze partners over de mogelijkheden voor een crematie in Wissenkerke.

Na de crematie, het is dan vier weken later, is de as beschikbaar in de door u gekozen urn. U kunt er voor kiezen deze een plaats te geven in huis. Wellicht heeft u andere wensen rond asverstrooiing. Geef uw wensen door. Samen zorgen we voor een plechtig en respectvol laatste eerbetoon.

Crematie wensen delen
Uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Uitvaartzorg Steijn De Vlieger voor begrafenissen en crematie in de buurt van Wissenkerke

Sinds jaar en dag is Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger een begrip in de regio. Wij regelen en verzorgen uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Sint-Philipsland en omgeving. Kies voor ontzorgen voor, tijdens en na de uitvaart.

Laat ons u helpen bij het regelen van uw uitvaart in Wissenkerke. Samen gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we door middel van een persoonlijke uitvaartplechtigheid voor een passend laatste eerbetoon aan uw dierbare familielid, vriend of kennis.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ