Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen in Zierikzee: begrafenis of crematie

Vind een uitvaartverzorger in Zierikzee

Bent u zich aan het oriënteren voor een uitvaart in Zierikzee? Vind hier de uitvaartverzorger voor een begrafenis of crematie. In de emotionele periode van een overlijden staat u voor ingewikkeld en moeilijke keuzes. U moet tenslotte een beslissingen nemen over de uitvaartsvorm van een overledene. Waren er overlijdenswensen? Of neemt u als nabestaande zelf beslissing voor uw dierbare familielid of naaste. Bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen staan wij u graag deskundig, betrokken en respectvol bij. Wij ontzorgen u naar wens en nemen praktische zaken voor u uit handen.

Samen zorgen we voor een waardig afscheid. We bewijzen de overledene de passende laatste eer die hij of zij verdient. Bekijk welke dingen u direct moet regelen bij een overlijden.

Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart in Zierikzee regelen?

Regel de uitvaart bij een uitvaartondernemer in Zierikzee die steun en ontzorging aanbiedt. Zodra een overlijden wettelijk is vastgesteld door een arts, helpen wij u bij het in kaart brengen van uw wensen rondom de uitvaart. Samen met de nabestaanden kijken we naar de wensen die de overledene had en naar de invulling van de begrafenis of crematie. U bepaalt en beslist de invulling van de uitvaart. Als uitvaartverzorger staan we voor u klaar en zorgen we samen voor een waardig en passend afscheid.

Als uitvaartbegeleider nemen we de praktische zaken uit handen voor de uitvaart in Zierikzee en omgeving. Geef uw wensen aan ons door en ontdek hoe wij een passend afscheid samenstellen voor uw dierbare familielid of vriend.

Uitvaart

Begrafenisonderneming in Zierikzee nodig?

U bent op zoek naar een begrafenisondernemer in Zierikzee voor een begrafenis van een overledene? U staat voor moeilijke beslissingen rondom de begrafenis van een dierbare. Tijdens de emotionele periode van overlijden heeft u de opdracht om de uitvaart te regelen. U staat voor de beslissingen zoals de keuze voor kleding, rouwvervoer, of u de kist zelf wilt dragen en uiteindelijk welke grafsteen er moet komen? Wat waren de eventuele wensen van de overleden persoon? Als begrafenisondernemer staan wij u deskundig, betrokken en eerlijk hulp bij het nemen van die beslissingen.

Hulp nodig bij het regelen van de begrafenis? Samen zorgen we voor een respectvol laatste eerbetoon aan de overledene. Als uitvaartbegeleider bieden we steun en troost. De begrafenisondernemer is dan ook 24/7 bereikbaar voor u.

uitvaart crematie begrafenis

Laat de crematie verzorgen door uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Heeft de overledene gekozen voor een crematie in Zierikzee? Of maakt u de keuze voor een crematie? Dan staat u als nabestaande en directe familie voor beslissingen die genomen moeten worden. Keuzes voor de verzorging van de crematie. Is er voorkeur voor kleding, een rouwkamer op locatie, een specifieke kist en andere wensen? Uw wensen zijn de leidraad voor het inrichten van de crematieplechtigheid.

Heeft u voorkeur voor een bepaald crematorium? In samenwerking met onze partners kiest u zelf een geschikt en gewenst crematorium. Ons doel als uitvaartbegeleider is u te ontzorgen van alle praktische zaken. In emotionele tijden staan wij dag en nacht voor u klaar en organiseren wij de crematie tot in de puntjes.

Bent u klaar om een crematie te regelen? Samen zorgen we voor een waardig en passend afscheid van uw dierbare familielid of vriend!

uitvaartzorg Steijn de vlieger

Begraven of cremeren? U wensen staan centraal bij ons!

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie. Uitvaartzorg Steijn De Vlieger verzorgd al ruim 10 jaar uitvaarten. In het afgelopen decennium regelde we al vele begrafenissen en crematies in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Oosterland en omgeving. Laat u ontzorgen voor, tijdens en na de uitvaart!

Kies voor een uitvaart in de vorm van een begrafenis of een crematie in Zierikzee. Samen met de nabestaanden en familie gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we voor een passend laatste eerbetoon aan uw dierbare familielid, vriend of kennis. Regel een persoonlijke uitvaartplechtigheid en richt de uitvaart in naar uw wens.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ