Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart

De kaart, de kleding, een kist… Een uitvaart regelen kost veel tijd. Er moeten veel keuzes worden gemaakt. Begrijpelijk dat u hier advies bij nodig hebt. Met onze jarenlange ervaring en kennis staat Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger u graag bij met raad en daad. Ook voor onze aanvullende diensten bent u aan het goede adres.

Rondom een overlijden moeten er veel keuzes worden gemaakt. U kunt uw nabestaanden veel werk uit handen nemen door nu alvast uw wensen kenbaar te maken d.m.v. een wilsbeschikking. U kunt deze wilsbeschikking natuurlijk altijd weer aanpassen. Vraag naar onze gratis folder ‘Zo wil ik mijn uitvaart’.

Bezoekadres

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op ons kantoor aan de Wilgenstraat 12 te Oosterland. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om bij u thuis te komen om de uitvaart te bespreken.

Meer weten?

Wenst u uitgebreidere informatie of een gesprek over een wilsbeschikking? Wij staan u graag te woord. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op.

Wij kunnen u ook helpen met ‘nazorg’ of ‘uitvaartverzekering’. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Telefoon 0111 40 2000
info@uitvaartdevlieger.nl

Lees alles over

Kosten en verzekering

Deel deze pagina

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
Studio Arie van der Meer