Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

CondoleanceregisterMichel Lagendijk

02 december 1972 - 10 februari 2017

Schrijf een bericht

Berichten

Wat een verdrietig nieuws, wat is het leven soms toch oneerlijk. Gecondoleerd en heel veel sterkte!
Esther Baak
13 februari 2017
Danke für die schöne Zeit mit dir ! In Liebe Sara & Jill
Sara Pinnow
13 februari 2017
Gecondoleerd en heel veel sterkte Collin, familie en vrienden. Onwerkelijk, de sympathieke en altijd attente Michel Lagendijk, hij is er niet meer. Sterkte X
Sandra Vervuurt
13 februari 2017
Gecondoleerd familie, vrienden en kennissen met dit zware verlies, veel te jong , je vraagt je af waarom . Het leven kan zo oneerlijk zijn. Sterkte in deze moeilijke tijd.
Peter de koning
13 februari 2017
Heel veel sterkte,familie vrienden en kennissen
Dennis troost
13 februari 2017
Een hele mooie foto van een heel mooi mens, met een proost op het leven.. Je hebt er alles uitgehaald wat er in zat maar helaas mocht het niet langer duren.. Collin, familie en vrienden, gecondoleerd met dit enorme verlies en gemis, ik hoop dat de mooie herinneringen en zijn levenslust een troost voor jullie mogen zijn. Sterkte
Marcha van Veen-Freriks
13 februari 2017
Gecondoleerd fam.lagendijk met het verlies van jullie zoon sterkte
Peter van der burgh
13 februari 2017
Het gaat je goed kerel maak er een feestje van daarboven met je maatje. Een mooie herinnering om te weten wie jij was en hoe jij genoot van het leven. Maar veel te jong uit je leven moeten stappen. Veel sterkte en kracht gewenst voor Collin, de familie en zijn maten voor het leven.
Martine Versteeg van Mastrigt
13 februari 2017
Veel te jong hier weggehaald.... Toen ik het nieuws hoorde moest ik meteen denken aan vroeger toen we samen nog weleens wat kattenkwaad uithaalden in Rijsoord. We hebben vroeger vaak gelachen, ben blij je gekend te hebben en hoop dat het beter is waar je nu bent. Veel sterkte en kracht toegewenst aan familie en vrienden voor het verwerken van dit grote verlies.
Hans Kuiper
13 februari 2017
Rust zacht Michel Familie , vrienden heel veel sterkte met dit verlies
Frans Satter
13 februari 2017
Niet onverwacht maar toch een zwaar verlies. Dankbaar dat we nog kort geleden in Oostenrijk van je gezelschap mochten genieten. Veel
Jan van der Krans
13 februari 2017
Gecondoleerd
Arie de Koning
13 februari 2017
We gaan je missen Michel. Je hebt gevochten maar niet gewonnen. Soms is het leven even niet te begrijpen. Bedankt voor alle gezellige vakanties, de avondjes kaarten, eten met de King kaart en (voor de dames verplicht) voetbal kijken. Sterkte voor alle familie, vrienden en speciaal voor Collin.
Peter en Anita
13 februari 2017
Rust zacht lieve Michel. Het was altijd een feestje met jou. Dankjewel voor de fijne herinneringen. Ik wens jouw zoon, familie en lieve vrienden de kracht dit verlies een plekje te geven.
Natasja
13 februari 2017
Rust zacht Michel. Familie en vrienden, gecondoleerd en heel veel sterkte voor de komende tijd. Patrick van t Zelfde.
Patrick
13 februari 2017
Hoewel niet onverwacht, toch nog een harde klap. We zullen jou en je gezelligheid missen met name bij ons jaarlijkse voetvolley toernooi op het strand van jouw Renesse. Familie en vrienden veel kracht en sterkte toegewenst. Johan de Rooij, Arjan en Martijn Verwijs
Johan de Rooij, Arjan en Martijn Verwijs
13 februari 2017
Heel veel sterkte bij dit enorme verlies.
Jolanda en Peter Haneveld
13 februari 2017
Het valt moeilijk te begrijpen dat iemand van deze generatie ons al zo vroeg moet verlaten. Ik koester de leuke momenten van vroeger waarin we uitgingen in de jaren '90. We hebben zoveel lol gehad en ook de jaren later als we elkaar weer eens tegenkwamen zat het altijd meteen goed. Je was een bijzonder openhartig persoon en ik was altijd blij om je te zien. Je bevestigde dat nog eens een paar jaar geleden in Ischgl. vaarwel maat
Rolf Vrolijk
13 februari 2017
Hebben mooie momenten meegemaakt met Michel op de JP school, in de Mauritshoek, en bij de voetbal in Rijsoord. Het schoolvoetbaltoernooi vlak voordat we afscheid namen met de (6e) klas van JP school. Voor Collin, familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst met dit enorme verlies. RIP Michel. Anton Burger, Kees en Mark Kooiman
Anton Burger, Kees en Mark Kooiman
13 februari 2017
Gecondoleerd met het verlies van Michel. Wij wensen Familie en Collin heel veel sterkte toe .
Arie en Pia Plaizier
13 februari 2017
Lieve Michel, het broertje wat ik nooit had.... Zo voelde het vroeger altijd en toen ik je vorig jaar weer opzocht voelde het nog steeds zo. Wat een mooi, warm, eerlijk, open, lief, gezellig mens was jij. Een paar weken geleden appte je nog dat je zo graag een keer met Huib en mij wilde doorzakken bij Brut wijnbar, helaas is dat er niet meer van gekomen
Diane Lagendijk
13 februari 2017
Ik zal proosten op het leven Mich maar treur wel om jou... Rust zacht Diane
Diane
13 februari 2017
Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen Collin en Familie heel sterkte toe.
Gerrit & Wil Bijl
13 februari 2017
Ik sluit me aan bij de woorden van Anton, Kees en Mark. Moeilijk te bevatten allemaal en nog moeilijker om er de juiste woorden bij te vinden. Michel, vol met humor en energie, ik weet zeker dat heel Rijsoord je zo herinnert. Je lach zal gemist worden. Collin (ik ken je niet, maar wat lijk je op je vader), Familie en vrienden veel sterkte toegewenst!
Marcel Verveer
13 februari 2017
Michel, ik heb je lang niet gesproken maar dit nieuws komt keihard binnen. Ik heb er geen woorden voor. V oor de familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst.
Wim Belder
13 februari 2017
Aan de familie Lagendijk,mijn oprecht medeleven bij het overlijden van Michel. Veel sterkte toegewenst .Michel huurde van mij een berging in de Weststraat 2 Zierikzee.
Betsie Schouls. Balie 2 4301 gz. Zierikzee.
13 februari 2017
Al is het lang geleden dat we elkaar hebben gezien, ik heb goede herinneringen aan je. Ook al was dat, dat je me in de kast op sloot.... Collin, familie en vrienden, gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies.
Heleen Bijl
13 februari 2017
Michel, wij gaan al lang terug. 12 jaar waren we en hadden 'verkering';) het was bij jeugdland! Jij in je blauwe Adidas pak en Nike's met gouden streep eronder, wat vond ik je toen leuk!
Renate
13 februari 2017
Zo ben je eigenlijk altijd gebleven, een mooi mens! Blij jou gekend te hebben. Rust zacht. Colin, familie en alle vrienden heel veel sterkte voor jullie!!
Renate
13 februari 2017
Mooie gesprekken hebben we gehad, over de dood, over het leven, alles is wel voorbij gekomen. Maar wat kwam het bericht hard binnen. Hoop dat je je rust hebt gevonden, je hebt geknokt voor het leven. Lieve Michel, rust zacht. Lieve Collin en familie, heel veel sterkte gewenst met dit verlies.
Jolanda van Zijderveld
13 februari 2017
Elke traan een kus Elke moment een plek in ons hart Lieve Michel rust zacht
Liesbeth Kreukniet
13 februari 2017
we zullen proosten op het leven zoals je wou , maar het verdriet wordt er niet minder om . Rust zacht Michel. Alle sterkte toegewenst aan Colin ,familie en vrienden met jullie verlies . xx
Peter en Virginie Hendrikse
13 februari 2017
Beste Michel. Rust zacht . Colin en familie heel veel sterkte de komende tijd.
Jan Jaap Spoelstra
13 februari 2017
Mies , fijne kerel we gaan je missen !
Richard van der Meer
13 februari 2017
Je was mijn overbuurjongen in de Mauritshoek. We hebben bij elkaar in de klas gezeten op de lagere school. Daarna heel veel leuke zaterdagavonden gehad, met z'n allen vanuit Rijsoord naar alle delen van het land. Kortom, ik heb heel veel mooie herinneringen aan je. Ik wens Collin, familie en vrienden heel veel kracht toe dit verlies te verwerken.
Corina Brakel-van Ieperen
13 februari 2017
Gecondoleerd voor familie en vrienden, heel veel sterkte. Hetty Verhoeven.
Hetty Verhoeven
13 februari 2017
ook al is het lang geleden de herinneringen aan onze tijd vroeger zal ik blijven koesteren. rust zacht vriend
Pedro van der Nat
13 februari 2017
Rust zacht mies, Beide zijn we jarig op 2 dec en toen we beide nog tegen over elkaar woonde in de mauritshoek kwam jij in de ochtend bij ons thuis met 5 gulden om ons te feliciteren en in de middag kwamen we met dezelfde 5 gulden bij jou op visite om jou te feliciteren. elke dag voetballen op de parkeerplaats en jij had het geduld om mij en richard te leren schakelen op de zundapp. mooie herinneringen aan jou heel veel sterkte voor famillie en vrienden voor dit grote verlies
Edwin Alblas
13 februari 2017
Het was mooi vandaag mies ...proost jongen rust zacht
Dennis
15 februari 2017
Fijn dat ik jouw (eerste ) vriendinnetje heb mogen zijn. Wens familie en Collin veel sterkte met dit grote verlies.
Ursula van Leeuwen
15 februari 2017
Bijna alweer een half jaar geleden Mies dat je bent overleden. Denk nog vaak aan je! X
Anoniem
28 juli 2017

Deel deze pagina

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ