Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen Sirjansland: begrafenis of crematie

Uitvaartbegeleider in Sirjansland vinden

Bent u op zoek naar een geschikte uitvaartbegeleider in Sirjansland? Na een overlijden komt u in een periode van vele emoties. Waren er wel of geen overlijdenswensen rondom de uitvaart? U staat voor een aantal belangrijke beslissingen rondom de uitvaart van een dierbaar familielid, kennis of vriend. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, wij staan deskundig, persoonlijk en betrokken voor u klaar. De meest praktische zaken geeft u uit handen, deze nemen wij van u over. Van het doorgeven van wensen en het regelen van de uitvaart tot de nazorg en de keuze voor een grafsteen of urn. Voor alles kunt u zich wenden tot Uitvaartzorg Steijn De Vlieger.

Is uw dierbare partner, vriend, kennis of familielid overleden? Let op, bekijk eerst welke praktische zaken u moet regelen.
Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart in Sirjansland laten verzorgen

Zodra de arts van dienst een overlijden registreert en wettelijk documenteert, kunnen wij u helpen bij het regelen van een uitvaart in Sirjansland. Dit betekent dat wij vanaf het moment van overlijden samen met u kunnen kijken naar alle wensen rondom de uitvaart van een dierbaar familielid of vriend. Vooraf zijn er wellicht overlijdens wensen bekend gemaakt? Misschien kwam het verlies onverwacht en zijn er geen wensen bekend. Dan staat u als nabestaanden voor verschillende keuzes. Beslissingen die genomen moeten worden voor het verzorgen van de uitvaart. U kunt kiezen voor een begrafenis of een crematie. Bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger staan uw wensen centraal.

Daar waar u de uitvaartwensen kenbaar maakt, nemen wij de meest praktische zaken voor u uit handen. In emotionele tijden staan wij pal achter u en zorgen we samen voor een waardig afscheid en respectvol laatste eerbetoon.

Regel de uitvaart
Uitvaart

Begrafenis in Sirjansland regelen

Is de keuze gevallen op een begrafenis in Sirjansland? Ontdek wat begrafenisondernemer Steijn De Vlieger voor de samenstelling van een begrafenis kan betekenen. Bij het regelen van een begrafenis zijn er veel beslissingen die genomen moeten worden. De centrale vraag is: hoe gaat u de begrafenis invullen? U mag beslissingen nemen over rouwvervoer, boeketten, drukwerk of voor welke kleding u kiest? Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kist of grafsteen? Eén ding staat voorop: u maakt de keuze rondom de invulling van de begrafenis zelf. U kunt ervoor kiezen om de laatste eer te bewijzen door de kist naar de laatste rustplaats te dragen.

Kiest u voor een begrafenisondernemer die u in moeilijke en vooral emotionele tijden bij staat en uitvaartzorgen uit uw handen neemt? Ontdek waarom wij al jaren begrafenissen verzorgen.

Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Crematieplechtigheid compleet verzorgd in Sirjansland

Is de keuze gevallen op crematieverzorging in Sirjansland? Zodra u kiest voor een crematie in Sirjansland, staat u als nabestaanden voor een aantal grote beslissingen voor de uitvaart. U mag de afscheidsdienst compleet inrichten naar uw wensen. Muziek, toespraken of andere wensen zijn altijd in te vullen. Uw wensen staan centraal bij het samenstellen van de crematieplechtigheid. U kunt zelf kiezen uit een crematorium bij u in de buurt. Dit kunt u laten plaatsvinden bij één van onze partners in Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam.

Maak de crematie en tevens afscheidsdienst persoonlijk en geheel naar eigen invulling!

Wij staan u deskundig, betrokken en persoonlijk bij in de periode van rouwverwerking tussen overlijden en het moment van cremeren.Na de crematie, op een door u gekozen locatie, houdt onze ontzorging niet op, maar staan wij u nog tot vier weken bij. Op dat moment stellen wij het as, in de door u gekozen urn, beschikbaar (eerder is niet mogelijk) en kunt u dit ophalen bij het crematorium.

Geef al uw wensen rondom de crematie door en wij zorgen samen voor een waardig afscheid van uw dierbare.

Crematieplechtigheid regelen
Uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Begrafenissen en crematies bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger

Of u nu beslist voor een begrafenis of een crematie in Sirjansland. Bij Uitvaartzorg Steijn De Vlieger stelt u zelf de uitvaart samen. Uw uitvaartbegeleiders stellen sinds 1998 beschikbaar voor een respectvol laatste eerbetoon. Uitvaartzorg Steijn De Vlieger verzorgt uitvaarten in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Oosterland en omgeving

Regel een uitvaartplechtigheid zoals u die zelf voor ogen heeft. Stel samen met uw uitvaartbegeleider de uitvaart samen en ga voor een waardig afscheid. Bekijk het team van Uitvaartzorg Steijn De Vlieger, die u bijstaat tijdens de emotionele periode van verlies.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

De richtlijnen van het RVIM bepalen dat er een beperkt aantal mensen een begrafenis bij mogen wonen. Daarom kunt u via deze weg alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Uitvaartzorg Steijn de Vlieger |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ